چه ساعتی از روز برای نزدیکی مناسب است


بسم الله الرحمن الرحیم

 

چه ساعتی از روز برای نزدیکی مناسب است

شاید شما هم این سوال را از خودتان یا از کس دیگری پرسیده باشید که: آیا در روز هم می توان عمل نزدیکی داشت یا زمان مناسب نزدیکی و آمیزش فقط مختص به شب است؟ و اگر پاسخ این سوال مثبت باشد چه روزها و ساعاتی برای انجام عمل نزدیکی مناسب بوده و توسط بزرگان دین توصیه شده است؟ آیا می دانید انجام عمل نزدیکی در بعضی از ساعات روز موجب نقص در کودک می شود؟ به عنوان مثال آیا اطلاع دارید که مطابق فرمایش پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) انجام مقاربت در زمان بعد از ظهر موجب چپ چشم و احول شدن فرزند می شود؟ آیا می دانید انجام عمل نزدیکی و جماع در بعضی از ساعات روز مکروه شمرده شده است؟ آیا از مفهوم روز آگاه هستید و می دانید کدام قسمت از شبانه روز را روز می نامیم؟ آیا ساعت آغاز روز و ساعت پایان روز را می دانیم؟ در این مطلب قصد داریم در مورد زمان ها و ساعات مناسب نزدیکی و مقاربت در روز صحبت کنیم و ببینیم کدام زمان ها و ساعات در روز مناسب انجام عمل جماع هستند. برای شروع بحث لازم و ضروری است تا در مورد واژه روز و ساعت شروع روز و ساعت پایان روز اطلاعات کافی داشته باشیم.

 

مفهوم روز ، طول روز ، ساعت شروع و پایان روز

منظور از روز چیست؟ ساعات شروع و پایان روز کدامند؟ طول یک روز چگونه محاسبه می شود؟ تعریفی که از عبارت روز در اینجا می شود بر اساس ماه قمری است و ممکن است با آنچه ما در محاورات روزمره به عنوان روز ذکر می کنیم متفاوت باشد. منظور از روز در اینجا آن قسمت از شبانه روز است که ازاذان صبح شروع شده و تا اذان مغرب (به اعتقاد بعضی ها تا غروب خورشید) ادامه دارد. زمان اذان صبح را ساعت شروع روز یا لحظه شروع روز و یا زمان شروع روز می گوییم و زمان اذان مغرب (یا غروب خورشید) را ساعت پایان روز یا لحظه پایان روز یا زمان پایان روز می گوییم. ضمنا مدت زمان از لحظه اذان صبح تا لحظه اذان مغرب (غروب خورشید) را هم طول روز می نامیم. مثلا وقتی گفته می شود روز پنجشنبه یعنی مدت زمان از وقت اذان صبح پنجشنبه تا وقت اذان مغرب (یا غروب خورشید بنا بر اعتقاد بعضی ها) پنجشنبه. در این حالت لحظه اذان صبح پنجشنبه را زمان شروع روز پنجشنبه و لحظه اذان مغرب (غروب خورشید) را زمان پایان روز پنجشنبه می گوییم. ضمنا از زمان اذان صبح پنجشنبه تا زمان اذان مغرب (غروب خورشید) پنجشنبه را طول روز پنجشنبه می گوییم. برای سایر روزهای هفته هم همینطور محاسبه می گردد (در این زمینه می توانید به مطلب شبانه روز در ماه قمری هم مراجعه نمایید). همانطور که عرض شد ، مفهوم روز با اوقات شرعی محل مورد نظر ارتباط دارد و طول روز و نیز ساعات آغاز و پایان روز در نقاط مختلف با هم فرق دارد. ضمنا طول روز در فصول مختلف سال هم متفاوت است. طول روزها در بهار و تابستان بیشتر بوده و در پائیز و زمستان کمتر است. تصاویر زیر ، نشان دهنده روزهای پنجشنبه و جمعه هستند.

 

جماع و نزدیکی در کدام روزهای هفته و چه زمان هایی سفارش شده است؟

در سفارش پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) به حضرت علی ابن ابیطالب (علیه السلام) ، نزدیکی در دو روز از هفته بیان شده است و آن ها عبارتند از: 1) روز پنجشنبه موقع زوال خورشید و 2) روز جمعه بعد از عصر. طبق تصاویر زیر در مورد هر کدام از این زمان ها توضیحاتی داده می شود.

 

نزدیکی در روز پنجشنبه موقع زوال خورشید

یکی از زمان های سفارش شده توسط پیامبر اسلام (ص) جهت نزدیکی در روز، مربوط به روز پنجشنبه و موقع زوال خورشید است. در تصویر زیر ، روز پنجشنبه و نیز زوال خورشید نمایش داده شده است. همانطور که در بالا ذکر شد و تصویر زیر هم نشان می دهد، روز پنجشنبه از لحظه اذان صبح پنجشنبه شروع شده و در لحظه اذان مغرب (یا غروب خورشید) پنجشنبه پایان می یابد. اما موقع زوال خورشید چه زمانی است؟ خورشید در مسیر حرکت ظاهری خود از لحظه طلوع تا لحظه غروب، به نقطه ای می رسد که در بالاترین نقطه آسمان و بیشترین ارتفاع نسبت به محل مورد نظر بر روی زمین قرار می گیرد و از این لحظه به بعد است که پایین آمده و به سمت غروب کردن می رود. این لحظه را که موقع اذان ظهر هم می باشد وقت زوال خورشید می گویند؛ پس موقع اذان ظهر ، همان لحظه زوال خورشید است. توجه داشته باشیم که پس از مدتی از زوال خورشید، کم کم به بعد از ظهر می رسیم و مساله مهم این است که آمیزش و نزدیکی در بعد از ظهر، طبق فرموده پیامبر خدا (ص) باعث چپ چشم شدن فرزند می گردد. پس چه مدت از لحظه اذان ظهر فرصت داریم تا عمل نزدیکی را انجام دهیم؟ واقعیت این است که ما دقیقا این زمان را نمی دانیم و در برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام و بر اساس در نظر گرفتن برخی موارد، این مدت را حدود 5 دقیقه در نظر گرفته ایم. بهتر است این مدت 5 دقیقه را برای انتهای عمل نزدیکی و لحظه انزال در نظر بگیریم و آمیزش می تواند قبل از زمان اذان ظهر هم شروع شود ولی سعی شود انزال در فاصله از زمان اذان ظهر تا حدود 5 دقیقه پس از آن باشد. برای دانستن اوقات شرعی محل سکونت خود می توانید به لینک محاسبه اوقات شرعی مراجعه نمایید.

روز پنجشنبه وقت زوال خورشید

 

نزدیکی در روز جمعه بعد از عصر

زمان دیگری از روز که توسط پیامبر خدا (ص) جهت آمیزش و مقاربت سفارش شده است مربوط به روز جمعه بعد از عصر می باشد. در تصویر زیر ، روز جمعه و زمان بعد از عصر جمعه نشان داده شده است. همانطور که مشخص است روز جمعه از اذان صبح جمعه شروع شده و دراذان مغرب (غروب خورشید) جمعه هم پایان می یابد. عصر جمعه در فاصله بین بعد از ظهر جمعه تا غروب خورشید جمعه قرار دارد. توجه به آمیزش در بعد از عصر جمعه خیلی مهم است زیرا اگر زودتر در نظر گرفته شود ممکن نزدیکی در بعد از ظهرواقع شود و اگر دیرتر در نظر گرفته شود ممکن است در لحظه غروب خورشید واقع شود. پس لازم است تا زمان بعد از عصر را با دقت خاصی حساب کنیم. برای احتیاط بیشتر می توانیم زمان بعد از عصر جمعه را حدود نیم ساعت بعد از اذان عصر تا نیم ساعت قبل از غروب خورشید در نظر بگیریم. مثلا اگر زمان اذان عصر جمعه در ساعت 14:30 بوده و غروب خورشید در روز جمعه هم در ساعت 17:30 باشد ، می توانیم زمان آمیزش و نزدیکی را از ساعت 15:00 تا ساعت 17:00 در نظر بگیریم. برای دانستن اوقات شرعی مربوط به محل سکونت خود مخصوصا اذان عصر و غروب خورشید می توانید به لینک محاسبه اوقات شرعی مراجعه نمایید.

روز جمعه بعد از عصر

توجه داشته باشیم که غیر از این دو زمان ، زمان دیگری جهت نزدیکی و آمیزش در روز توسط پیامبر خدا حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) توصیه نشده است. ضمنا شما برای راحتی بهتر می توانید از برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام استفاده نمایید.

 

اشتراک گذاری در:

آخرین مطالب

علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۴ ماه قبل)

روز پنجشنبه چه زمانی است (۵ ماه قبل)

نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۶ ماه قبل)

ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۱۰ ماه قبل)

تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۱ سال قبل)

نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۲ سال قبل)

نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۲ سال قبل)

نزدیکی در روز برای باردار شدن (۲ سال قبل)

آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۲ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۲ سال قبل)

راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۲ سال قبل)

درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۲ سال قبل)

مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۲ سال قبل)

تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۳ سال قبل)

فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

کاهش عوارض بارداری با رژیم غذایی سالم (۳ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی برای بارداری (۳ سال قبل)

رمضان بهترین ماه برای اقدام به بچه دار شدن (۳ سال قبل)

راهکارهایی برای درمان و رفع سردرد روزه دار (۳ سال قبل)

مطالب پربازدید

سریعترین نشانه بارداری (۱۱۵۸۲۰۷ بازدید)

نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۰۴۸۳۵۳ بازدید)

برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۸۸۳۹۷۸ بازدید)

نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۷۵۷۹ بازدید)

شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۲۸۷۲۰ بازدید)

آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۲۴۴۳۹ بازدید)

روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۴۹۴۳۴۳ بازدید)

چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۴۰۰۷ بازدید)

چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۳۵۵۳ بازدید)

بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۳۹۸۹۷۹ بازدید)

مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۶۰۳۲۰ بازدید)

بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۶۳۰۰ بازدید)

عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۵۵۹۵ بازدید)

زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۲۱۰۳۵ بازدید)

درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۴۸۸۲ بازدید)

درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۲۹۹۵۷۷ بازدید)

اول ، وسط و آخر ماه قمری (۲۸۳۵۱۶ بازدید)

وقت زوال خورشید چه زمان و ساعتی است (۲۴۸۷۹۳ بازدید)

تاثیر رازیانه بر باردار شدن (۲۴۵۲۹۹ بازدید)

تاثیر زمان نزدیکی بر جنسیت جنین (۲۴۵۱۹۳ بازدید)

احادیث بارداری

بِهْ بخورد كه نوزاد خوش بوتر و خوش رنگ تر خواهد شد.

حضرت علی عليه السلام درباره زن باردار

ذکر روزهای هفته

ذکر روز سه شنبه

یا ارحم الراحمین (۱۰۰ مرتبه)

امروز

سه شنبه

۲۹ / ۱۲ / ۱۴۰۲

۸ رمضان ۱۴۴۵

ماه قمری ۲۹ روزه

۱۲ : ۲۱ : ۰۹

فصل زمستان

اوقات شرعی به وقت تهران

انتخاب محل دیگر

اذان صبح: ۰۴:۴۵

طلوع خورشید: ۰۶:۰۹

اذان ظهر: ۱۲:۱۲

اذان عصر: ۱۵:۳۸

غروب خورشید: ۱۸:۱۵

اذان مغرب: ۱۸:۳۳

وقت عشاء: ۱۹:۲۱

نیمه شب شرعی: ۲۳:۳۰

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب و محتوای سایت 2 زندگی چیست؟



مشاهده نظرات