بسم الله الرحمن الرحیم
بارداری پوچ. حاملگی پوچ. بارداری و حاملگی پوچ چیست؟ بارداری پوچ چه نشانه هایی دارد؟ چگونه بفهمیم که بارداری و حاملگی ، پوچ است؟ این نوع حاملگی چه زمانی تشخیص داده می شود؟ چگونه حاملگی پوچ را تشخیص دهیم؟ برای جلوگیری از بارداری پوچ چه کار کنیم؟ آیا بارداری پوچ منجر به سقط می شود؟
این ها نمونه سؤالاتی هستند که ممکن است برای خانم ها پیش بیاید و به دنبال پاسخ مناسب برای آن ها باشند. بحث اصلی مطلب جاری در همین زمینه است و ما در این مطلب قصد داریم در مورد بارداری و حاملگی پوچ صحبت کرده و اطلاعات مفیدی را در این خصوص برای علاقمندان ارائه دهیم. اگر علاقمند به کسب اطلاعات در این زمینه هستید پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
بارداری یا حاملگی پوچ همانگونه که از اسم آن هم مشخص است یعنی این نوع بارداری ، منجر به آفرینش انسان نمی شود. حاملگی پوچ را حاملگی بدون جنین هم می گویند زیرا در این نوع حاملگی ، جنینی تشکیل نمی گردد. در بارداری های سالم ، جنین تشکیل شده ، تکامل یافته ، بزرگ شده و در نهایت به دنیا می آید اما در بارداری پوچ ، فقط ساک حاملگی تشکیل شده و هیچ جنینی تشکیل نمی شود و از اینرو ، تکامل و رشد و بزرگ شدن و تولد هم در کار نیست. معمولا حاملگی پوچ منجر به سقط خود به خودی می شود و بدن خانم به طور طبیعی ، آن را دفع می کند. اصولا یکی از دلایل عمده سقط های سه ماهه اول بارداری مربوط به بارداری پوچ می باشد. اما در مواردی هم ممکن است که بدن زن ، بافت های مربوط به بارداری پوچ را به طور طبیعی دفع نکند که در این صورت معمولا از درمان های دارویی یا عمل کورتاژ ممکن است استفاده شود. ذکر یک نکته ضروری به نظر می رسد و آن نکته این است که خانم ها صبر کرده و اجازه دهند تا بدن آن ها به طور خودکار ، بارداری پوچ را دفع کند هر چند که مدتی طول بکشد زیرا این کار بهتر از درمان دارویی و مخصوصا عمل کورتاژ می باشد. درمان های داروئی و عمل کورتاژ را فقط زمانی انتخاب کنند که راه چاره دیگری وجود نداشته باشد.
متخصصین ، علت حاملگی پوچ را مشکلات کروموزومی در تخمک لقاح یافته و بارور شده می دانند که این اختلالات می تواند ناشی از وجود مشکل در اسپرم یا تخمک بوده یا می تواند به جهت وجود اختلال در تقسیم سلولی که بلافاصله پس از تشکیل سلول تخم انجام می گیرد ، باشد. در هر صورت ، کیفیت بد اسپرم و تخمک ، از علل مهم بارداری و حاملگی پوچ محسوب می گردد.
علائم اولیه بارداری پوچ می تواند همانند علائم یک بارداری سالم باشد به طوری که تاخیر در پریود یا عادت ماهانه وجود داشته باشد یا حتی تست حاملگی هم مثبت شود و نیز ممکن است سایر علامت های حاملگی نظیر احساس خستگی و حساس و دردناک شدن پستان ها هم وجود داشته باشد. اما پس از مدت چند هفته (حدود 5 تا 6 هفته) که گذشت ، کم کم علائمی ممکن است ظاهر شوند که نشانه های احتمالی بارداری پوچ می توانند باشند. علائمی نظیر دردهای شکمی یا لگنی ، داشتن حالت تهوع متوالی ، خونریزی مخصوصا در ماه اول بارداری یا حتی پریود شدن می توانند نشانه ای از حاملگی پوچ باشند. در صورت مشاهده چنین علائمی بهتر است به پزشک مراجعه شود. البته باید توجه داشت که مساله خونریزی در اوایل بارداری نمی تواند دلیل قطعی برای بارداری پوچ باشد و بهترین راه جهت تشخیص ، مراجعه به پزشک و احتمالا انجام عمل سونوگرافی است.
روش تشخیص بارداری پوچ چگونه است؟ از چه طریقی می توان فهمید که حاملگی ، پوچ است؟ در حال حاضر بارداری و حاملگی پوچ از طریق انجام عمل سونوگرافی قابل تشخیص است. در حدود هفته 5 تا هفته 6 بارداری ، انجام یک عمل سونوگرافی می تواند خالی بودن ساک حاملگی از جنین را تشخیص دهد. در حدود هفته های پنجم و ششم بارداری ، باید جنین در ساک حاملگی وجود داشته باشد. در این زمان ، پزشک از طریق انجام عمل سونوگرافی و اندازه گیری قطر ساک حاملگی ، می تواند حاملگی پوچ را تایید کند. چنانچه قطر ساک حاملگی بیش از 20 میلیمتر بوده و جنینی در داخل آن دیده نشود ، پزشک ،حاملگی پوچ را تایید می کند اما اگر اندازه قطر ساک بارداری کمتر از این مقدار باشد ، معمولا چند روز بعد ، سونوگرافی واژینال را تجویز می کند.
برای جلوگیری از بارداری پوچ چه کنیم؟ چگونه از حاملگی پوچ جلوگیری کنیم؟ همانگونه که در بالا اشاره شد ، کیفیت پایین اسپرم یا تخمک یا هر دو یکی از عوامل مهم بارداری پوچ محسوب می گردد. پس بنابر این بالا بردن کیفیت اسپرم و تخمک می تواند به جلوگیری از حاملگی پوچ کمک مؤثری بکند. سه مساله عمده در این خصوص ذکر می گردد که امید است با رعایت آن ها ، شاهد بارداری سالم بوده و از ایجاد حاملگی پوچ جلوگیری شود.
در پایان لازم به ذکر است که معمولا حاملگی پوچ می تواند یک بار پیش بیاید و پس از آن بارداری سالمی شکل می گیرد. چنانچه خانمی دچار بارداری های پوچ مکرر بشود بهتر است به پزشک مراجعه نماید تا علت آن مشخص شود. در این خصوص هم رعایت مسائل معنوی توصیه می گردد و نیز مراجعه به یک طبیب حاذق طب سنتی هم در کنار مراجعه به پزشک زنان زایمان ، بهتر خواهد بود. همچنین توجه داشته باشید که لازم است در این زمینه شکیبا باشید و صرفا با جواب یک سونوگرافی نمی توان حتما گفت که بارداری ، پوچ است. شاید بهتر باشد که سونوگرافی مدتی بعد مجددا تکرار شود. تا به طور قطع و یقین از پوچ بودن حاملگی خود مطمئن نشده اید ، هیچ اقدامی انجام ندهید. احتمال زیادی وجود دارد که تشخیص در سونوگرافی اشتباه باشد یا به علت کوچک بودن ، جنین مشاهده نگردد. همواره با توکل بر خدا سعی کنید با درایت با این مساله برخورد کنید مبادا که خدای ناکرده ، یک بارداری سالم و فرزند شایسته ای را از دست بدهید.
اشتراک گذاری در:
علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۱ ماه قبل)
روز پنجشنبه چه زمانی است (۲ ماه قبل)
نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۲ ماه قبل)
ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۷ ماه قبل)
تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۱ سال قبل)
نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۱ سال قبل)
نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۲ سال قبل)
نزدیکی در روز برای باردار شدن (۲ سال قبل)
آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۲ سال قبل)
فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۲ سال قبل)
راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۲ سال قبل)
درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۲ سال قبل)
مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۲ سال قبل)
تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۲ سال قبل)
فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۲ سال قبل)
اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۲ سال قبل)
کاهش عوارض بارداری با رژیم غذایی سالم (۳ سال قبل)
فاصله بین دو نزدیکی برای بارداری (۳ سال قبل)
سریعترین نشانه بارداری (۱۱۵۳۶۸۰ بازدید)
نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۰۱۵۴۹۱ بازدید)
برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۸۶۶۱۰۸ بازدید)
نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۶۶۸۷ بازدید)
شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۲۲۹۳۹ بازدید)
آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۱۹۸۸۱ بازدید)
روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۴۸۸۳۱۵ بازدید)
چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۲۳۰۹ بازدید)
چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۲۴۳۱ بازدید)
بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۳۹۶۷۹۶ بازدید)
مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۵۹۷۳۰ بازدید)
عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۵۱۳۰ بازدید)
بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۴۶۶۵ بازدید)
زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۱۵۹۹۹ بازدید)
درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۲۵۶۱ بازدید)
درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۲۹۸۶۵۴ بازدید)
اول ، وسط و آخر ماه قمری (۲۷۲۵۴۰ بازدید)
تاثیر رازیانه بر باردار شدن (۲۴۴۶۲۳ بازدید)
تاثیر زمان نزدیکی بر جنسیت جنین (۲۴۳۷۸۸ بازدید)
بارداری و حاملگی با یک بار رابطه نزدیکی و دخول (۲۳۸۷۱۴ بازدید)
کسی که در حال گرسنگی (ناشتا) ، به ، بخورد آب (نطفه) او پاک و فرزند او نیکو می شود.
حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام)
ذکر روز شنبه
یا رب العالمین (۱۰۰ مرتبه)
شنبه
۱۸ / ۹ / ۱۴۰۲
۲۵ جمادی الاول ۱۴۴۵
ماه قمری ۳۰ روزه
۲۳ : ۲۹ : ۱۵
فصل پاییز
اوقات شرعی به وقت تهران
اذان صبح: ۰۵:۳۲
طلوع خورشید: ۰۷:۰۲
اذان ظهر: ۱۱:۵۶
اذان عصر: ۱۴:۳۳
غروب خورشید: ۱۶:۵۱
اذان مغرب: ۱۷:۱۱
وقت عشاء: ۱۸:۰۱
نیمه شب شرعی: ۲۳:۱۱