نزدیکی در اوایل حاملگی


بسم الله الرحمن الرحیم

 

نزدیکی در اوایل حاملگی

نزدیکی در اوایل حاملگی چگونه است؟ آیا نزدیکی کردن در اوایل بارداری مناسب است؟ آیا مقاربت در اوایل حاملگی می تواند برای جنین ، مضر باشد؟ چگونه می توان در اوایل بارداری ، نزدیکی بدون خطر داشت؟ چه مدت زمان از شروع بارداری به منظور مجامعت کردن ، به عنوان اوایل بارداری محسوب می شود؟ آیا اوایل حاملگی فقط منحصر به ماه اول بارداری می باشد؟ آیا سه ماهه اول بارداری جزء اوایل بارداری برای نزدیکی کردن محسوب می گردد؟ اگر چنانچه شما خواننده محترم سایت 2 زندگی نیز سؤالاتی همانند سؤالات بالا دارید و به دنبال پاسخ مناسب برای آن ها هستید پس با ما در ادامه همین مطلب همراه باشید. ما در این مطلب قصد داریم تا نکاتی را درباره نزدیکی در اوایل آبستنی خدمت شما عرض کنیم.

یکی از مسائل مهمی که برای زنان باردار و همسرشان می تواند مطرح باشد ، آمیزش در زمان حاملگی زن می باشد. نزدیکی در دوران بارداری از جهات مختلف می تواند مورد بررسی قرار بگیرد. شاید بعضی ها از نظر شرعی خواهان کسب اطلاعات در این زمینه باشند ، بعضی ها شاید از نظر پزشکی مایل باشند که نکاتی را در این خصوص بدانند. در این مطلب در خصوص انجام عمل نزدیکی در ابتدای حاملگی صحبت می کنیم و کسانی که مایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد نزدیکی کردن در زمان بارداری هستند می توانند به مطلب نزدیکی در دوران بارداری مراجعه نمایند.

 

اهمیت بررسی موضوع نزدیکی کردن در اوایل بارداری

شاید هنوز عده ای ندانند و این سؤال برایشان مطرح باشد که دلیل حساسیت موضوع انجام عمل آمیزش در اوّل حاملگی چیست و چرا این موضوع اینقدر از اهمیت بالایی برخوردار است؟ برای پاسخ دادن به این پرسش بایستی ببینیم که اصولا بارداری برای چیست و حامله شدن چه هدفی را دنبال می کند؟ بسیار واضح و مبرهن است که بارداری به منظور بچه دار شدن انجام می شود و دلیل حساسیت دوران بارداری از برای سلامتی جنین و سلامتی مادر باردار است. پس سلامت مادر باردار و همچنین سلامت جنین ، دو موضوع مهمی هستند که موجب حساسیت نسبت به دوران حاملگی می شود. در ادامه مطلب خواهیم دانست که موضوع سلامتی جنین در اوایل بارداری از اهمیت دو چندان برخوردار است و از این روست که به مساله نزدیکی کردن در ابتدای بارداری حساسیت مضاعفی وجود دارد. حال اجازه دهید تا این دو موضوع حساس تر در ابتدای بارداری را به طور جداگانه مورد بررسی قرار دهیم.

 

نزدیکی در اوایل بارداری و سلامت مادر باردار

موضوع سلامتی مادران باردار یکی از دغدغه های اصلی دوران بارداری محسوب می گردد. انجام آزمایش ها و سونوگرافی های روتین در زمان بارداری نه تنها برای بررسی سلامت جنین که به منظور بررسی سلامت مادر حامله نیز مورد استفاده قرار می گیرند. پس موضوع سلامتی زنان باردار فقط مختص اوایل بارداری نیست و این مساله در طول کل بارداری مطرح است. سلامتی مادر باردار در اوایل بارداری ، مهم تر از سایر زمان ها نیست مگر اینکه یک زن حامله ، شرایط خاصی را داشته باشد. از این رو ، بررسی موضوع نزدیکی کردن در اوایل بارداری تقریبا فقط مربوط به سلامتی جنین می شود که در گزینه بعدی ، این موضوع مورد اشاره قرار گرفته است.

 

نزدیکی در اوایل حاملگی و سلامت جنین

تنها گزینه ای که نزدیکی کردن در ابتدای دوران حاملگی را تا حدود بسیار زیادی ، حساس می کند ، موضوع سلامتی جنین و نگرانی از خطر سقط جنین می باشد. علت این مساله بسیار ساده است. در ابتدای بارداری ، جای جنین در رحم مادر هنوز محکم نشده است و از طرف دیگر ، ارگاسم (اوج لذت جنسی) در زن همراه با انقباضات رحمی می باشد. با کنار هم قرار دادن این دو گزینه به این نتیجه ساده می رسیم که اگر آمیزش در اوایل بارداری به شکل صحیح صورت نگیرد و انقباضات شدید رحمی رخ دهد این کار می تواند موقعیت جنین در دیواره رحم را متزلزل کرده و خدای ناکرده خطر سقط را به همراه داشته باشد. پس اگر یک زن باردار در شرایط معمول قرار داشته و منع پزشکی و غیره از نظر آمیزش نداشته باشد ، مقاربت او در اوایل بارداری هیچ اشکالی ندارد به شرطی که رعایت برخی مسائل از بابت سلامت جنین بشود. پس با رعایت مسائل لازم و جلوگیری از رفتارهای تند در زمان آمیزش و همچنین خودداری زن از ارضاء کامل به دلیل انقباضات رحمی ، می توان در اوایل بارداری عمل جماع را انجام داد. اگر یک زن حامله شرایط خاصی دارد و با نظر پزشک و غیره از آمیزش در زمان بارداری منع شده باشد ، شرایط دیگری است که خارج از بحث این مقاله می باشد.

موضوع مهم دیگری که در ارتباط با نزدیکی کردن در دوران حاملگی وجود دارد ، سفارش پیامبر بزرگوار اسلام حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) در این زمینه است. مطابق فرمایش آن حضرت ، بهتر است که برای آمیزش در زمان حامله بودن زن ، با وضو باشیم. با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن در زمان بارداری ، سبب پیشگیری از رذیلت اخلاقی خست و بخل در فرزند می شود. البته با وضو بودن در زمان نزدیکی کردن بسیار بهتر است اما اهمیت این کار در زمان اقدام به بچه دار شدن و نیز در زمان حامله بودن زن ، بسیار بیشتر است.

لازم به ذکر است که منظور از اوایل بارداری ، حدود سه ماهه اول بارداری است.

 

نتیجه گیری

از مطالب بالا نتیجه می گیریم که:

  • اگر یک زن باردار از نظر پزشکی و غیره دارای شرایط خاصی نباشد ، نزدیکی کردن در زمان بارداری به خودی خود هیچ اشکالی ندارد.
  • نزدیکی کردن در اوایل حاملگی (سه ماهه اول بارداری) به دلیل سفت نبودن جای جنین در رحم مادر ، آمیزش کردن بایستی با احتیاط بالا صورت بگیرد و زن باردار به منظور جلوگیری از انقباضات شدید رحمی که می تواند سلامتی جنین را تهدید کرده و خدای ناکرده منجر به سقط جنین بشود ، تا حد امکان از رسیدن به اوج لذت جنسی خودداری کند.
  • شوهر از انجام حرکات تند در زمان آمیزش در دوران بارداری خودداری کند.
  • مطابق سفارش پیامبر بزرگوار اسلام حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) ، با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن در دوران حاملگی بسیار خوب می باشد و باعث جلوگیری از تولد فرزند خسیس و بخیل می گردد.

به یاد داشته باشیم که همواره به خدا توکل کنیم و همه کارهای خود مخصوصا نزدیکی کردن را با نام خدا و ذکر "اعوذ بالله من الشیطان الرجیم ؛ بسم الله الرحمن الرحیم" آغاز کنیم تا خدای متعال نیز ما را به خیر این کارها موفق کرده و از شر این کارها در امان دارد انشاء الله تعالی.

 

اشتراک گذاری در:

آخرین مطالب

تاثیر زمان و مکان نزدیکی کردن بر جنین (۵ ماه قبل)

عید فطر چند روز است (۸ ماه قبل)

علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۱ سال قبل)

روز پنجشنبه چه زمانی است (۱ سال قبل)

نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۱ سال قبل)

ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۲ سال قبل)

تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۲ سال قبل)

نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۲ سال قبل)

نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۳ سال قبل)

نزدیکی در روز برای باردار شدن (۳ سال قبل)

آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۳ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۳ سال قبل)

راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۳ سال قبل)

درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۳ سال قبل)

مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۳ سال قبل)

فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

کاهش عوارض بارداری با رژیم غذایی سالم (۳ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی برای بارداری (۴ سال قبل)

مطالب پربازدید

سریعترین نشانه بارداری (۱۱۶۷۳۶۵ بازدید)

نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۱۲۹۹۱۰ بازدید)

برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۹۲۶۱۲۸ بازدید)

نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۹۹۵۹ بازدید)

شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۴۷۸۹۸ بازدید)

آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۴۴۶۵۴ بازدید)

روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۵۱۳۴۴۸ بازدید)

چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۷۷۴۶ بازدید)

چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۶۰۰۶ بازدید)

بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۴۰۳۹۴۷ بازدید)

مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۶۱۸۲۳ بازدید)

بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۹۲۹۹ بازدید)

عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۶۹۰۴ بازدید)

زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۴۹۲۸۴ بازدید)

درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۷۸۸۱ بازدید)

اول ، وسط و آخر ماه قمری (۳۰۷۷۷۲ بازدید)

درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۳۰۱۴۲۲ بازدید)

وقت زوال خورشید چه زمان و ساعتی است (۲۷۵۹۳۸ بازدید)

تاثیر زمان نزدیکی بر جنسیت جنین (۲۴۸۸۹۳ بازدید)

تاثیر رازیانه بر باردار شدن (۲۴۶۹۳۳ بازدید)

احادیث بارداری

بِهْ بخورد كه نوزاد خوش بوتر و خوش رنگ تر خواهد شد.

حضرت علی عليه السلام درباره زن باردار

ذکر روزهای هفته

ذکر روز دوشنبه

یا قاضی الحاجات (۱۰۰ مرتبه)

امروز

دوشنبه

۱۲ / ۹ / ۱۴۰۳

۳۰ جمادی الاول ۱۴۴۶

ماه قمری ۳۰ روزه

۲۹ : ۴۳ : ۱۳

فصل پاییز

اوقات شرعی به وقت تهران

انتخاب محل دیگر

اذان صبح: ۰۵:۲۸

طلوع خورشید: ۰۶:۵۷

اذان ظهر: ۱۱:۵۴

اذان عصر: ۱۴:۳۲

غروب خورشید: ۱۶:۵۱

اذان مغرب: ۱۷:۱۱

وقت عشاء: ۱۸:۰۱

نیمه شب شرعی: ۲۳:۰۹

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب و محتوای سایت 2 زندگی چیست؟



مشاهده نظرات