زمان طلایی برای بارداری و حاملگی


بسم الله الرحمن الرحیم

 

زمان طلایی برای بارداری و حاملگی

زمان طلایی برای بارداری چه زمانی است؟ طلایی ترین زمان برای باردار شدن کدام است؟ زمان های طلایی برای حامله شدن را از کجا به دست آوریم؟ زمان های طلایی برای بارداری در کدام قسمت از دوره پریود زنان قرار دارند؟ اهمیت آگاهی از زمان طلایی بارداری چیست؟ آگاهی از زمان های طلایی برای باردار شدن چه نقشی در افزایش شانس بارداری دارد؟ موضوعی را که در این مطلب برای شما خوانندگان عزیز سایت 2 زندگی آماده کرده ایم مربوط به زمان های طلایی برای باردار شدن می باشد. در این مطلب می خواهیم زمان های طلایی برای بارداری را معرفی کنیم تا زنان محترم با آگاهی از این زمان ها ، شانس باردار شدن خود را افزایش داده و بارداری سالمی را سپری کرده و انشاء الله فرزندان سالم و صالحی را نیز به دنیا بیاورند.

برای شروع بحث اجازه دهید ببینیم که اصولا چرا زمان های طلایی برای باردار شدن مطرح می شود و چرا هر زمان نمی تواند برای باردار شدن ، زمان طلایی محسوب شود. زمان طلایی برای بارداری به معانی مختلفی می تواند باشد اما در این مطلب ، منظور از این زمان ها آن قسمت از دوره عادت ماهانه زنان می باشد که در آن زمان ها احتمال بارداری در حالت حداکثری خود بوده و همچنین از نظر شرعی برای باردار شدن مناسب هستند. یعنی منظور از زمان های طلایی باردار شدن آن زمان هایی از دوره عادت ماهیانه زنان است که هم احتمال بارداری زیاد است و هم اینکه از نظر شرعی ، منعی برای آمیزش و اقدام به بچه دار شدن در آن زمان ها وجود ندارد. همانطور که در مطلب مراحل پریود و قاعدگی زنان از نظر اقدام به بارداری ذکر شده است ، دوره پریود زنان را می توان به سه مرحله تقسیم بندی کرد:

  1. مرحله اول که از زمان شروع قاعدگی و خونریزی پریودی شروع شده و تا زمان اتمام خونریزی و پاک شدن زن از خون حیض و انجام غسل حیض می باشد.
     
  2. مرحله دوم که از روز پس از پاک شدن زن از خون حیض و انجام غسل حیض شروع شده و تا یک روز پس از تخمک گذاری ادامه دارد. مدت این مرحله در حدود ۷ الی ۸ روز می باشد.
     
  3. مرحله سوم که از روز دوم پس از تخمک گذاری شروع شده و تا پایان دوره عادت ماهانه ادامه دارد.
     

از بین این سه مرحله ، فقط در مرحله دوم است که امکان بارداری سالم زن وجود دارد و به همین دلیل ، زمان های طلایی برای بارداری در مرحله دوم از مراحل سه گانه دوره پریود واقع شده اند. مرحله دوم طبق شکل زیر نمایش داده شده است.

زمان های طلایی برای باردار شدن

اما آیا همه زمان های واقع شده در مرحله دوم پریود زنان برای اقدام به بارداری و بچه دار شدن مناسب بوده و جزء زمان های طلایی حاملگی محسوب می شوند؟ پاسخ این سؤال ، منفی است. درست است که در همه زمان های مرحله دوم قاعدگی و مطابق شکل بالا ، امکان بارداری وجود دارد اما چون همه زمان ها از نظر شرعی برای اقدام به بارداری و بچه دار شدن مناسب نیستند ، به همین دلیل همه زمان های این مرحله ممکن است جزء زمان های طلایی برای حاملگی محسوب نشوند. برای به دست آوردن دقیق زمان های طلایی برای حامله شدن بایستی آن زمان هایی از مرحله دوم پریود را که از نظر شرعی برای نزدیکی مناسب هستند انتخاب کرد. با این حساب می توانیم زمان های طلایی برای باردار شدن را به دست آوریم.

علاوه بر زمان های نامناسب برای نزدیکی از نظر شرعی ، زمان های دیگری هم وجود دارند که ممکن است از نظر شرعی هیچ اشکالی نداشته باشند اما نزدیکی کردن در آن زمان ها به دلیل احتیاط کردن و جلوگیری از خونریزی احتمالی و کاهش شانس بارداری ، بهتر است که انجام نشود. اما این زمان ها کدام هستند؟ این زمان ها ، دو روز پس از پاک شدن زن از خون حیض و انجام غسل حیض می باشد ؛ یعنی روز اول پس از پاک شدن زن و روز دوم پس از پاک شدن زن. این دو روز با رنگ سبز تیره در شکل بالا نمایش داده شده اند. گاهی اوقات با انجام عمل نزدیکی در این دو روز و به دلیل وجود احتمالی زخم در رحم زن ، ممکن است خونریزی ایجاد شود. این خونریزی هم موجب آزار و اذیت زن می شود و هم احتمال بارداری را کاهش می دهد و هم می تواند در سلامت جنین (در صورت تشکیل بارداری) مشکل ایجاد کند. از این رو برای محاسبه زمان های طلایی برای بارداری طبق اصول زیر عمل می کنیم:

  • در گام اول ، مرحله دوم از دوره پریود زن را انتخاب می کنیم. این مرحله از روز بعد از پاک شدن زن و انجام غسل حیض شروع شده و تا روز بعد از عمل تخمک گذاری ادامه دارد.
     
  • در گام دوم ، دو روز اول این زمان ها را به دلایلی که در بالا شاره شد کنار می گذاریم. این دو روز عبارتند از روز اول و روز دوم پس از پاک شدن زن از خون حیض و انجام غسل حیض. پس روزهای مورد نظر برای یافتن زمان های طلایی را از روز سوم پس از پاک شدن زن در نظر می گیریم. این روزها با سبز روشن در شکل بالا مشخص شده اند.
     
  • از بین این روز ها ، روزهای مناسب برای نزدیکی کردن و انعقاد نطفه را که از نظر شرعی توصیه شده اند طبق برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام انتخاب می کنیم. زمان های توصیه شده از نظر شرع ، بهترین زمان ها برای نزدیکی کردن مخصوصا برای باردار شدن هستند. اگر این کار را هم نکردیم لااقل از نزدیکی کردن در زمان های نهی شده پرهیز کنیم و روزهایی را که متناظر با زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه هستند ، کنار بگذاریم و در بقیه زمان ها اقدام به نزدیکی کردن بکنیم. پس اولویت اول برای یافتن زمان های طلایی بارداری در این قسمت ، کنار گذاشتن زمان های نامناسب برای نزدیکی کردن است و اولویت دوم هم انجام عمل نزدیکی در زمان های توصیه شده از نظر شرع می باشد.

با استفاده از روش های ذکر شده در بالا می توانیم زمان های طلایی برای بارداری را به دست بیاوریم. اگر هیچ زمان طلایی طبق فرمول بالا وجود نداشت ، لازم است که از انجام عمل نزدیکی خودداری کرده و در دوره پریود بعدی مجددا اقدام کنیم. توجه داشته باشیم که منظور از زمان های طلایی برای بارداری در این مطلب عبارتند از:

  1. زمان هایی که امکان بارداری در آنها وجود داشته و از نظر شرعی نیز جزء زمان های حرام برای نزدیکی کردن محسوب نمی شوند.
     
  2. علاوه بر امکان بارداری و حرام نبودن نزدیکی ، از نظر شرعی نیز جزء زمان های سفارش شده برای نزدیکی باشند و یا لااقل جزء زمان های نهی شده برای انجام مجامعت نباشند.
     
  3. روز اول و روز دوم بعد از پاک شدن زن را کنار می گذاریم.

امید است که زنان محترم با یافتن زمان های طلایی ، هم شانس بارداری خود را افزایش دهند و هم بارداری سالمی را تجربه کنند و فرزندان سالمی را نیز به دنیا بیاورند انشاء الله تعالی.

 

اشتراک گذاری در:

آخرین مطالب

علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۶ ماه قبل)

روز پنجشنبه چه زمانی است (۶ ماه قبل)

نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۷ ماه قبل)

ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۱۱ ماه قبل)

تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۱ سال قبل)

نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۲ سال قبل)

نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۲ سال قبل)

نزدیکی در روز برای باردار شدن (۲ سال قبل)

آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۲ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۲ سال قبل)

راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۲ سال قبل)

درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۳ سال قبل)

مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۳ سال قبل)

فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

کاهش عوارض بارداری با رژیم غذایی سالم (۳ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی برای بارداری (۳ سال قبل)

رمضان بهترین ماه برای اقدام به بچه دار شدن (۳ سال قبل)

راهکارهایی برای درمان و رفع سردرد روزه دار (۳ سال قبل)

مطالب پربازدید

سریعترین نشانه بارداری (۱۱۵۹۸۲۶ بازدید)

نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۰۵۹۲۵۶ بازدید)

برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۸۸۹۰۴۲ بازدید)

نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۸۰۶۸ بازدید)

شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۳۰۸۶۷ بازدید)

آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۲۷۹۲۸ بازدید)

روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۴۹۶۳۰۸ بازدید)

چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۴۶۲۱ بازدید)

چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۳۹۲۶ بازدید)

بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۳۹۹۶۵۱ بازدید)

مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۶۰۵۳۹ بازدید)

بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۶۷۴۰ بازدید)

عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۵۷۳۸ بازدید)

زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۲۳۴۱۶ بازدید)

درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۵۴۹۴ بازدید)

درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۲۹۹۸۷۱ بازدید)

اول ، وسط و آخر ماه قمری (۲۸۵۸۷۹ بازدید)

وقت زوال خورشید چه زمان و ساعتی است (۲۵۱۱۵۳ بازدید)

تاثیر زمان نزدیکی بر جنسیت جنین (۲۴۵۶۱۷ بازدید)

تاثیر رازیانه بر باردار شدن (۲۴۵۵۱۳ بازدید)

احادیث بارداری

به زنان باردار خود كُندر دهيد چرا كه كودك ، اگر در شكم مادر با كُندر تغذيه شود ، دلش استوار و عقلش افزون مى شود؛ اگر پسر باشد ، شجاع مى گردد و اگر دختر باشد سَرين او درشت شده و مورد علاقه شوهرش قرار مى گيرد.

پیامبر بزرگوار اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)

ذکر روزهای هفته

ذکر روز جمعه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم (۱۰۰ مرتبه)

امروز

جمعه

۳۱ / ۱ / ۱۴۰۳

۱۰ شوال ۱۴۴۵

ماه قمری ۳۰ روزه

۵۱ : ۴۲ : ۱۰

فصل بهار

اوقات شرعی به وقت تهران

انتخاب محل دیگر

اذان صبح: ۰۳:۵۷

طلوع خورشید: ۰۵:۲۶

اذان ظهر: ۱۲:۰۳

اذان عصر: ۱۵:۴۵

غروب خورشید: ۱۸:۴۱

اذان مغرب: ۱۹:۰۰

وقت عشاء: ۱۹:۵۰

نیمه شب شرعی: ۲۳:۱۹

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب و محتوای سایت 2 زندگی چیست؟



مشاهده نظرات