نگرانی از سلامت جنین در بارداری ناخواسته


بسم الله الرحمن الرحیم

 

بارداری ناخواسته ، نگرانی از سلامت جنین

نگرانی از سلامت جنین یکی از مشکلات مرتبط با بارداری ناخواسته و غیر منتظره است. چه کار کنیم که نگرانی از سلامت جنین در حاملگی ناخواسته به حداقل برسد؟ چه کارهایی می توانیم انجام دهیم تا وقتی که متوجه بارداری غیر منتظره شدیم ، حداقل از بابت سلامتی جنین نگرانی نداشته باشیم؟ چه تدابیری را می توانیم در زمان اقدام به نزدیکی کردن بیندیشیم تا اگر حاملگی ناخواسته رخ داد از نظر سلامت جنین اطمینان داشته باشیم و به فکر تداوم بارداری باشیم؟

یکی از مسائلی که می تواند اغلب زندگی ها را تحت تاثیر خود قرار دهد و بعضا موجب چالش های بزرگ در زندگی شود مساله بارداری ناخواسته می باشد. وقتی خانواده ای و مخصوصا خانم خانواده متوجه حاملگی ناخواسته می شوند ممکن است موجب نگرانی های مختلفی بشود. یکی از مهمترین نگرانی ها در یک بارداری غیر منتظره ، بحث سلامت جنین می باشد. ممکن است سؤالاتی مثل ذیل در آن حال مطرح شود:

  • آیا جنین سالم است؟
  • آیا بچه مشکلی ندارد؟
  • نزدیکی در زمان نامناسب بوده ، چه مشکلی ممکن است برای بچه پیش بیاید؟
  • عمل نزدیکی در شرایط درستی صورت نگرفته ، این کار چه تاثیری بر سلامتی جنین دارد؟
  • آیا جنین زنده می ماند؟
  • چگونه از سلامتی جنین مطمئن شوم؟

سؤالات بالا فقط چند نمونه از سؤالات زیادی هستند که پس از مواجهه با بارداری ناخواسته ممکن است به ذهن خطور کنند. شاید اولویت سؤالات برای برخی از زوجین و خانم ها ، مسائل دیگر باشند اما بعضی ها نیز مطمئنا مساله سلامت جنین برایشان مهم خواهد بود. ما در این مطلب می خواهیم در مورد یکی از نگرانی های مرتبط با بارداری ناخواسته که مساله سلامت جنین است صحبت کنیم و ببینیم که به چه شیوه هایی می توانیم این نگرانی ها را کاهش داده و به حداقل برسانیم.

زمانی که متوجه حاملگی ناخواسته می شویم ، دیگر کار از کار گذشته و فرصت انجام بسیاری از اعمالی را که قبل از انعقاد نطفه و شکل گیری بارداری می توانستیم انجام دهیم از دست داده ایم. آن نوع اعمالی که ارتباط تنگاتنگی با مساله سلامت جنین دارند و فقط اعمالی را که از این به بعد جهت سلامت جنین مفید هستند می توانیم انجام دهیم. نکته مهم در اینجاست که برخی از اعمالی که تاثیر زیادی در سلامت جنین دارند بایستی پیش از شکل گیری بارداری انجام دهیم و اگر آن اعمال را انجام نداده باشیم مطمئنا نگرانی ما از وضعیت سلامت جنین دو چندان خواهد شد.

شاید در یک دید ساده انگارانه چنین تصور شود که به وسیله انجام آزمایش ها و سونوگرافی می توانیم از سلامت جنین مطمئن شویم. باید به کسانی که چنین دیدگاهی دارند باید دو مطلب مهم زیر را یادآوری کرد:

  1. اولا آزمایش های دوران بارداری و نیز سونوگرافی بارداری به طور قطع و یقین و صد در صد نمی توانند سلامت جنین را نشان دهند.
  2. ثانیا سلامت جنین فقط محدود به سلامت مادی و جسمی نیست بلکه سلامت معنوی و روحی جنین هم در کنار سلامت جسمی او بسیار مهم است و آزمایش ها و سونوگرافی بارداری قادر به تشخیص مشکلات مربوط به سلامت جنین از نظر روحی و معنوی نیستند. آیا آزمایشات دوران بارداری می توانند مشخص کنند که جنین موجود در شکم زن ، در آینده چه سرنوشتی خواهد داشت؟ یا مشخص کنند که جنین موجود در شکم در آینده یار و یاور ستمگران خواهد شد یا نه؟ مسلما نمی توانند و این در حالی است که این موارد جزء سلامت معنوی و روحی جنین به حساب می آیند و بسیار هم مهم هستند.

امروزه متاسفانه اکثرا فقط با دید مادی به مسائل نگریسته می شود و از عوامل معنوی غافل شده ایم در حالی که جسم و روح و ماده و معنا ، جدای از هم نیستند و هر دو بر یکدیگر تاثیر دارند. متاسفانه همین دیدگاه های مادی نگر باعث شده است که فقط به مساله مادی جنین مثل تغذیه و ... حساس باشیم اما از مسائل معنوی جنین غافل شویم.

حال که سلامتی معنوی جنین در کنار سلامت مادی او مهم است و در بارداری های ناخواسته وقتی متوجه حاملگی غیر منتظره می شویم پس چه کار می توانیم بکنیم تا اگر احیانا با وجود به کار گیری روش های پیشگیری از بارداری ، دچار حاملگی ناخواسته شدیم ، حداقل از بابت سلامتی جنین دلهره و نگرانی نداشته باشیم؟ به هر حال ما در هنگام مواجهه با بارداری ناخواسته دو راه بیشتر نداریم یا سقط جنین و اتمام حاملگی که به هیچ وجه ما آن را توصیه نمی کنیم زیرا این روش علاوه بر مسائل شرعی و قتل نفس ، مشکلات متعددی را می تواند برای مادر به همراه داشته باشد و حتی در مواردی خدای ناکرده موجب مرگ زن گردد ؛ و راه دوم هم تصمیم به ادامه بارداری که تصمیم عاقلانه تری است. پس چه کار می توانیم بکنیم که اگر احیانا با حاملگی ناخواسته روبرو شدیم حداقل این امیدواری را داشته باشیم که جنین ، سالم باشد؟

پاسخ این سؤال بسیار ساده است و فقط کمی آگاهی و اراده می خواهد. پاسخ این است که هر وقت که اراده برای نزدیکی داشتیم ، به نحوی نزدیکی کنیم که انگار قصد بارداری و بچه دار شدن داریم. این مساله شاید در وهله اول کمی سخت باشد اما با کمی اراده و تمرین و ممارست و در نظر گرفتن احتمال بارداری ناخواسته و آسیب به سلامت جنین می توانیم در این کار موفق شویم و علاوه بر اینکه زن و مرد از بابت اینچنین نزدیکی احساس خوبی داشته باشند ، نگران سلامت جنین هم در صورت رخ دادن حاملگی ناخواسته نخواهند بود یا حداقل ، دلهره آنچنانی نخواهند داشت.

مسائل مختلفی در مورد نزدیکی وجود دارند که موجب سلامت بارداری می شوند و می توانید آنها را در مطالب موجود در مجموعه نزدیکی مطالعه نمایید. اما یکی از مهمترین مسائل در مورد نزدیکی ، زمان مناسب برای انجام عمل نزدیکی و آمیزش می باشد. زمان های مناسب برای انجام عمل نزدیکی را می توانید از طریق برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام مشاهده نمایید.

از مطالب بالا چنین نتیجه گیری می شود که با وجود استفاده از روش های جلوگیری از بارداری ، بارداری ناخواسته ممکن است اتفاق بیفتد. وقتی متوجه بارداری ناخواسته می شویم دو راه در پیش داریم: 1) راه اول آن است که خدای ناکرده به فکر سقط و ختم حاملگی بیفتیم. این روش معقولی در برخورد با حاملگی ناخواسته نیست و ما نیز اصلا آن را توصیه نمی کنیم و بلکه آن را نهی هم می کنیم. زیرا این کار مسائل و مشکلات فراوانی چه از نظر شرعی و چه از نظر جسمی (برای مادر) دارد و حتی ممکن است موجب سقط جنین هم نشده و علاوه بر آن موجب نقص در جنین هم بشود و حتی گاهی اوقات سبب مرگ زن نیز بشود. 2) راه دوم ، تصمیم به ادامه بارداری و به دنیا آوردن بچه است که تصمیم عاقلانه تری می باشد. منتها نگرانی هایی در صورت تصمیم به ادامه بارداری می تواند وجود داشته باشد که مهمترین آنها ، نگرانی در مورد سلامت جنین است. در اینجا به این نکته اشاره شد که مسائل مربوط به نزدیکی را در هر بار نزدیکی طوری انتخاب و تنظیم کنیم که انگار برای بارداری و بچه دار شدن اقدام می کنیم (هر چند که چنین قصدی نداریم ولی با این تصور ، اقدام به نزدیکی کنیم). در اینصورت اگر با مساله حاملگی ناخواسته نیز مواجه شدیم نگرانی چندانی لااقل از بابت سلامت جنین نخواهیم داشت.

 

اشتراک گذاری در:

آخرین مطالب

عید فطر چند روز است (۶ روز قبل)

علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۶ ماه قبل)

روز پنجشنبه چه زمانی است (۷ ماه قبل)

نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۷ ماه قبل)

ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۱۱ ماه قبل)

تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۱ سال قبل)

نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۲ سال قبل)

نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۲ سال قبل)

نزدیکی در روز برای باردار شدن (۲ سال قبل)

آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۲ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۲ سال قبل)

راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۲ سال قبل)

درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۳ سال قبل)

مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۳ سال قبل)

فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

کاهش عوارض بارداری با رژیم غذایی سالم (۳ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی برای بارداری (۳ سال قبل)

رمضان بهترین ماه برای اقدام به بچه دار شدن (۳ سال قبل)

مطالب پربازدید

سریعترین نشانه بارداری (۱۱۶۰۱۱۲ بازدید)

نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۰۶۱۳۰۵ بازدید)

برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۸۹۰۰۰۱ بازدید)

نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۸۱۳۴ بازدید)

شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۳۱۲۸۷ بازدید)

آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۲۸۵۳۴ بازدید)

روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۴۹۶۸۱۵ بازدید)

چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۴۷۲۹ بازدید)

چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۳۹۹۵ بازدید)

بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۳۹۹۷۹۵ بازدید)

مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۶۰۵۸۲ بازدید)

بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۶۸۲۵ بازدید)

عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۵۷۶۵ بازدید)

زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۲۳۸۲۶ بازدید)

درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۵۶۰۱ بازدید)

درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۲۹۹۹۵۱ بازدید)

اول ، وسط و آخر ماه قمری (۲۸۶۵۲۶ بازدید)

وقت زوال خورشید چه زمان و ساعتی است (۲۵۱۵۷۵ بازدید)

تاثیر زمان نزدیکی بر جنسیت جنین (۲۴۵۷۰۱ بازدید)

تاثیر رازیانه بر باردار شدن (۲۴۵۵۵۵ بازدید)

احادیث بارداری

به زنان باردارتان كُندر دهيد چرا كه بر خرد (عقل) كودك مى افزايد.

رسول گرامی اسلام حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم)

ذکر روزهای هفته

ذکر روز جمعه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم (۱۰۰ مرتبه)

امروز

جمعه

۷ / ۲ / ۱۴۰۳

۱۷ شوال ۱۴۴۵

ماه قمری ۳۰ روزه

۴۸ : ۰۳ : ۰۳

فصل بهار

اوقات شرعی به وقت تهران

انتخاب محل دیگر

اذان صبح: ۰۳:۴۶

طلوع خورشید: ۰۵:۱۸

اذان ظهر: ۱۲:۰۲

اذان عصر: ۱۵:۴۶

غروب خورشید: ۱۸:۴۷

اذان مغرب: ۱۹:۰۶

وقت عشاء: ۱۹:۵۸

نیمه شب شرعی: ۲۳:۱۶

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب و محتوای سایت 2 زندگی چیست؟



مشاهده نظرات