بارداری در سن بالا


بسم الله الرحمن الرحیم

 

بارداری در سن بالا

بارداری در سن بالا چگونه می تواند موفقیت آمیز باشد؟ آیا بارداری در سنین بالاتر می تواند سالم باشد؟ چگونه می توان با وجود سن بالا باردار شد و حاملگی سالمی را نیز تجربه کرد؟ آیا سن بالا می تواند مانعی برای بارداری باشد یا اینکه نه ، با داشتن سن بالا هم می توان بارداری سالمی داشت؟ اصولا چه شرایطی لازم است تا در سن بالا حامله شد و فرزند سالمی را هم به دنیا آورد.

با توجه به اینکه متاسفانه امروزه سن ازدواج کمی بالاتر رفته است و نیز با توجه به اینکه زوجین ممکن است به دلایل مختلف ، مساله بچه دار شدن را به تاخیر بیندازند و یا به دلایل گوناگون دیگر ، ممکن است این سؤال برای خیلی از زوجین مطرح باشد که آیا می توانند در سنین بالاتر هم بارداری موفقی داشته باشند یا نه. در این مطلب می خواهیم در این مورد صحبت کرده و حقایقی را در این ارتباط برای خوانندگان عزیز بازگو کنیم.

درست است که برای باردار شدن ، داشتن آمادگی روحی مهم است اما آمادگی جسمانی نیز اهمیت دارد. یک جسم سالم می تواند بارداری سالمتری را پشت سر بگذارد. این پر واضح است که با افزایش سن از توانایی ها و قدرت بدنی انسان نیز کاسته می شود و این یک حقیقت است که هیچگاه جسم یک انسان بیست ساله با جسم یک انسان شصت ساله یکی نیست. البته ممکن است استثنائاتی در این زمینه وجود داشته باشد اما حقیقت عمومی همان است که ذکر شد. در مورد مساله بارداری نیز بایستی شرایط جسمی خانم و آقا را مد نظر قرار داد. البته شرایط جسمی خانم از اهمیت بیشتری برخوردار است چرا که لازم است تا جنین را به مدت نه (۹) ماه با خود حمل کند.

علاوه بر قدرت تحمل بارداری برای یک زن ، یک موضوع مهم دیگر نیز وجود دارد و آن سلامتی سلول های جنسی زن و مرد می باشد. با افزایش سن در زن و مرد ، سلول های جنسی آنها ممکن است قدرت باروری کافی و لازم را نداشته باشند. البته این موضوع فقط مختص افراد با سن بالا نیست بلکه در بعضی از موارد در زن و شوهر های با سن و سال کم نیز مساله عدم سلامتی سلول های جنسی می تواند مطرح باشد. وجود قدرت باروری در سلول های جنسی از شرایط اولیه و لاینفک شکل گیری بارداری می باشد.

مساله مهم دیگر که با افزایش سن می تواند مطرح باشد وجود برخی از بیماری ها نظیر فشار خون بالا می باشد. مخصوصا فشار خون بالا در زن می تواند یکی از عوامل جلوگیری از بارداری موفق و سالم به حساب آید. ممکن است بیماری های دیگری نیز با افزایش سن برای زوجین حادث شوند که در مسیر یک بارداری سالم ، خلل ایجاد نمایند. البته شرایط زندگی افراد نیز در بارداری آن ها در سن بالا تاثیر دارد. هر چقدر که زنان شرایط زندگی بهتری را از نظر جسمی و روحی گذرانده باشند مطمئنا آمادگی بیشتری برای بارداری در سن بالاتر خواهند داشت.

حال با توجه به همه این مطالب می توان نتیجه گرفت که بارداری در سن پائین تر به مراتب بهتر از بارداری در سن بالا می باشد و خانواده های محترمی که امکان حاملگی و بچه دار شدن را در سنین پائین تر دارند بهتر است که بارداری را به تاخیر نیندازند. اما اگر به هر دلیلی امکان باردار شدن در سن پائین فراهم نبود ، چگونه می توان در سن بالا نیز بارداری موفقی داشته و فرزند یا فرزندان سالمی را نیز به فضل الهی به دنیا آورد؟

خوشبختانه باید گفت که نور امیدی وجود دارد و تحت تدابیر خاصی می توان در سن بالاتر نیز حاملگی سالم و موفقی را تجربه کرد. در ادامه مطلب به بررسی این تدابیر می پردازیم.

 

تدابیر لازم برای بارداری موفق و سالم در سن بالا

چه تدابیری را می توان به کار بست تا در سن بالا صاحب فرزند سالم شویم؟ برای روشن شدن موضوع و داشتن حس امید به نکات مهمی اشاره می شود. اگر چنانچه شما نیز در سن بالا قصد اقدام به بارداری و بچه دار شدن دارید می توانید از تدابیر گفته شده در اینجا استفاده نمایید.

دعا کردن و خواستن از درگاه باریتعالی

عزیزان ، دعا کردن در زندگی بسیار مهم است. اهمیت دعا آنقدر زیاد است که از دعا به عنوان سلاح انبیاء الهی یاد شده است. دعا یعنی خواستن از خدای بزرگ. شاید در نگاه ساده و مادی تصور شود که بارداری فقط ترکیب سلول جنسی نر با سلول جنسی ماده است. اما حقیقت بزرگی وجود دارد و آن اراده و قدرت خدای بزرگ می باشد. اگر اراده خداوند نباشد نه تنها در سن بالا که در سنین پائین تر نیز بارداری اتفاق نمی افتد. داستان حضرت زکریا و همسر او در قرآن مصداق خوبی است. حضرت زکریا وقتی در سن پیری بود و در حالی که همسر او نیز ، نازا بود ، خدا را یاد کرده و از او درخواست فرزند می کند و خدای متعال نیز او را به وجود یحیی مژده می دهد.

پس اگر در سن بالاتر قرار داریم و در مسیر اراده برای بارداری دچار تردید هستیم ، خدا را یاد کرده و از او طلب فرزند سالم و صالح بکنیم و امیدوار باشیم که اگر صلاح ما باشد خداوند متعال ، راه را برای ما هموار سازد. امید به رحمت و قدرت خدای بزرگ ، نور بزرگی است که می تواند دل ما را روشن کند.

اصلاح تغذیه و سبک زندگی

گفتیم که داشتن شرایط جسمانی سالم برای بارداری سالم و موفق لازم است. فرقی نمی کند که سن شناسنامه ای ما چقدر باشد ، در هر سنی که قرار داشته باشیم لازمه داشتن بارداری سالم ، داشتن شرایط جسمی سالم است. اگر شما دارای شرایط جسمی سالمی هستید هیچ مانعی برای بارداری شما حتی در سنین بالا وجود ندارد و سن شناسنامه ای شما ملاکی برای خودداری از باردار شدن محسوب نمی شود ولی اگر شرایط جسمانی شما برای بارداری در سن بالا مناسب نیست و مثلا به عنوان مثال دارای فشار خون بالا هستید ، توصیه آن است که تغذیه و سبک زندگی خود را اصلاح نمایید و با پیروی از یک رژیم غذایی سالم و مناسب و تغییر در سبک زندگی خود ، جسم و روح خود را آماده بارداری نمایید.

به عنوان مثال اگر شما دارای فشار خون بالا هستید با انجام تدابیر تغذیه ای و تغییر در سبک زندگی به راحتی می توان در اکثر موارد ، بر این مشکلات غلبه کرد و با جسم سالم به سراغ بارداری رفت. اصلاح تغذیه اگر تحت نظر یک متخصص حاذق طب سنتی باشد می تواند در جهت رفع بسیاری از مشکلات جسمی مؤثر باشد. اتخاذ یک رژیم تغذیه ای مناسب می تواند تحول بزرگی در زندگی و شرایط جسمی و روحی شما ایجاد کند.

نتیجه گیری

از مطالب بالا می توان نتایج زیر را گرفت:

  • هیچگاه امید خود را از دست ندهید و با توکل بر خدای متعال و استعانت از او ، چراغ امید را در دل خود همیشه روشن نگهدارید.
     
  • بارداری در هر سنی که باشد نیازمند آمادگی جسمانی است و با یک جسم سالم می توان بارداری سالم تری داشته و فرزند سالم تری را نیز به دنیا آورد.
     
  • درست است که بارداری در سن پائین تر نسبت به بارداری در سنین بالا بهتر است اما با اتخاذ تدابیر سنجیده و صحیح می توان در سن بالا نیز باردار شد و حاملگی موفقی هم داشت.
     
  • اگر شما از سلامتی جسمی لازم برخوردار هستید هیچ مانعی برای بارداری شما در سنین بالا وجود ندارد.
     
  • اگر شرایط جسمانی شما برای بارداری در سن بالا مناسب نیست ، در بسیاری از موارد با استفاده از یک رژیم اصلاح تغذیه و زیر نظر یک طبیب حاذق طب سنتی می توان بر شرایط نامساعد جسمی غلبه کرده و آماده بارداری شد.
     
  • شاید برای داشتن آمادگی در سن بالا نیاز به تغییر سبک زندگی خود نیز داشته باشید. اصولا هر چقدر از سبک زندگی سالم تری استفاده نمایید به همان میزان آمادگی شما برای بارداری در سنین بالا بهتر خواهد بود.
     
  • اگر شرایط جسمی خوبی دارید ، بارداری خود را به دلایل واهی به تاخیر نیندازید و سعی کنید در سنین پائین تر ، باردار شوید.


امید است این مطلب بتواند امیدی برای کسانی باشد که برای بارداری در سن بالا دچار شک و تردید هستند. پس با توکل بر خدای بزرگ و اتخاذ تدابیر سنجیده ، برای بارداری و بچه دار شدن در سن بالا اقدام نمایید.

 

اشتراک گذاری در:

آخرین مطالب

علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۵ ماه قبل)

روز پنجشنبه چه زمانی است (۶ ماه قبل)

نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۶ ماه قبل)

ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۱۱ ماه قبل)

تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۱ سال قبل)

نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۲ سال قبل)

نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۲ سال قبل)

نزدیکی در روز برای باردار شدن (۲ سال قبل)

آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۲ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۲ سال قبل)

راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۲ سال قبل)

درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۲ سال قبل)

مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۳ سال قبل)

فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

کاهش عوارض بارداری با رژیم غذایی سالم (۳ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی برای بارداری (۳ سال قبل)

رمضان بهترین ماه برای اقدام به بچه دار شدن (۳ سال قبل)

راهکارهایی برای درمان و رفع سردرد روزه دار (۳ سال قبل)

مطالب پربازدید

سریعترین نشانه بارداری (۱۱۵۸۶۵۰ بازدید)

نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۰۵۱۲۳۹ بازدید)

برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۸۸۵۲۳۷ بازدید)

نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۷۶۵۲ بازدید)

شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۲۹۲۸۲ بازدید)

آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۲۵۱۱۹ بازدید)

روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۴۹۴۹۲۶ بازدید)

چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۴۱۳۱ بازدید)

چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۳۶۳۳ بازدید)

بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۳۹۹۱۷۶ بازدید)

مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۶۰۳۷۹ بازدید)

بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۶۴۲۳ بازدید)

عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۵۶۳۰ بازدید)

زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۲۱۶۶۷ بازدید)

درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۵۰۹۱ بازدید)

درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۲۹۹۶۵۹ بازدید)

اول ، وسط و آخر ماه قمری (۲۸۴۳۸۳ بازدید)

وقت زوال خورشید چه زمان و ساعتی است (۲۴۹۳۶۴ بازدید)

تاثیر رازیانه بر باردار شدن (۲۴۵۳۵۱ بازدید)

تاثیر زمان نزدیکی بر جنسیت جنین (۲۴۵۲۸۶ بازدید)

احادیث بارداری

به ، قوه بینایی را زیاد می کند و محبت در قلب ایجاد می نماید و اگر زن آبستن ، به ، بخورد فرزندانش نیکو (زیبا و شجاع) متولد می شوند.

رسول گرامی اسلام حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم)

ذکر روزهای هفته

ذکر روز جمعه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم (۱۰۰ مرتبه)

امروز

جمعه

۱۰ / ۱ / ۱۴۰۳

۱۸ رمضان ۱۴۴۵

ماه قمری ۲۹ روزه

۲۹ : ۱۷ : ۰۸

فصل بهار

اوقات شرعی به وقت تهران

انتخاب محل دیگر

اذان صبح: ۰۴:۳۰

طلوع خورشید: ۰۵:۵۵

اذان ظهر: ۱۲:۰۹

اذان عصر: ۱۵:۴۱

غروب خورشید: ۱۸:۲۴

اذان مغرب: ۱۸:۴۲

وقت عشاء: ۱۹:۳۰

نیمه شب شرعی: ۲۳:۲۷

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب و محتوای سایت 2 زندگی چیست؟



مشاهده نظرات