بسم الله الرحمن الرحیم
فاصله بین دو نزدیکی برای بارداری چقدر باید باشد؟ فاصله زمانی بین دو عمل نزدیکی برای باردار شدن چه اهمیتی دارد؟ چه عواملی در تعیین فاصله بین دو مقاربت برای حاملگی تاثیر دارند؟ چگونه می توانیم با رعایت فاصله مناسب بین دو عمل نزدیکی ، شانس بارداری سالم را افزایش دهیم؟ یکی از موضوعات مهمی که در هنگام اقدام به بارداری و بچه دار شدن مطرح می شود ، فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار کردن زن می باشد و ما قصد داریم در این مطلب در این مورد صحبت کرده و خوانندگان محترم سایت 2 زندگی را با نکات مهمی در این زمینه آشنا کنیم. اگر شما نیز مشتاق این بحث هستید با ما در ادامه این مقاله ، همراه باشید.
انجام عمل نزدیکی و مجامعت برای یک بارداری طبیعی ، لازم و ضروری است. به واسطه این عمل ، اسپرم مرد وارد رحم زن شده و با تخمک آزاد شده از تخمدان زن ، ترکیب شده و بارداری شکل می گیرد. هرچند که ممکن است حاملگی فقط با یک بار نزدیکی حاصل شود اما به دلیل احتمال پایین این حالت ، معمولا توصیه می شود که زن و شوهر بیش از یک بار عمل نزدیکی داشته باشند تا شانس بارداری زن افزایش یابد. اما سؤال مهمی که در اینجا مطرح می شود این است که فاصله بین دو نزدیکی برای حاملگی چقدر باید باشد تا هم بارداری سالمی شکل گرفته و هم شانس بارداری افزایش یابد؟
ببینیم پزشکان چه توصیه ای برای این کار دارند. معمولا توصیه پزشکان این است که زن و مرد به فاصله یک روز در میان با یکدیگر نزدیکی کنند تا شانس بارداری زن افزایش یابد ؛ یعنی فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای بارداری ، یک روز باشد. اما آیا این توصیه ، می تواند متضمن یک بارداری سالم و تولد فرزند سالم باشد؟ به عبارت بهتر ، آیا با نزدیکی یک روز در میان می توان امیدوار بود که در کنار افزایش شانس حاملگی ، جنین سالمی هم شکل گرفته و فرزند سالم و صالحی هم به دنیا بیاید؟ برای پاسخ به این سؤال و بررسی میزان اعتبار توصیه پزشکی «نزدیکی یک روز در میان برای بارداری» اجازه دهید از جنبه دیگری نیز به این موضوع نگاه کنیم که اتفاقا بسیار مهم می باشد.
جنبه ای که می خواهیم از آن به این موضوع نگاه کنیم ، جنبه شرعی است. آیا دستورات شرع ، توصیه پزشکان را که می گویند برای بارداری ، یک روز در میان آمیزش کنید ، تایید می کنند؟ با ذکر یک مثال و شرح بیشتر بحث ، به این سؤال مهم پاسخ خواهیم داد. پیش از پاسخ دادن به این سؤال لازم است که به یک سؤال دیگر پاسخ دهیم و آن این است که آیا در هنگام نزدیکی کردن فقط به موضوع حامله شدن زن فکر می کنیم یا اینکه علاوه بر آن ، سلامت بارداری و سلامت جنین و در نتیجه ، سلامت فرزند حاصل شده هم اهمیت دارد؟ اگر منظور زوجین فقط بارداری صرف باشد و سلامت جنین اهمیت نداشته باشد ، توصیه پزشکان مبنی بر نزدیکی یک روز در میان برای باردار شدن زن می تواند ایده جالبی باشد. اما اگر علاوه بر موضوع بارداری ، سلامتی جسمی و روحی جنین و فرزند متولد شده هم دارای اهمیت باشد - که حتما باید مورد توجه قرار بگیرد - در آن صورت ، توصیه پزشکی مبنی بر مقاربت یک روز در میان نمی تواند ایده خوبی باشد. اما چرا؟ در ادامه مطلب ، علت آن را عرض خواهیم کرد.
با قبول توصیه پزشکی «مقاربت یک روز در میان برای بارداری» ، باید قبول کنیم که همه روزها برای اقدام به بارداری مناسب است. اینکه یک روز فاصله بین دو عمل نزدیکی می باشد برای افزایش تعداد و قدرت باروری اسپرم ها می باشد. پس از نظر پزشکی باید بپذیریم که همه روزها برای اقدام به بچه دار شدن و نزدیکی کردن خوب هستند. اما آیا دستورات شرعی چنین مساله ای را قبول دارند؟ پاسخ این پرسش ، نه ، است.
از نظر شرعی و طبق دستورات دین مقدس اسلام و سفارشات نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) ، همه روزها برای نزدیکی کردن ، مناسب نیستند و زمان هایی وجود دارند که انجام مجامعت در آن زمان ها سبب بروز ناهنجاری های جسمی و روحی در جنین می شود. یکی از این زمان ها ، شب عید قربان می باشد. طبق دستورات شرعی ، آمیزش در شب عید قربان منجر به شش انگشتی یا چهار انگشتی شدن فرزند می شود. حال فرض کنید زوجی در شب هشتم ماه ذی الحجه برای فرزند آوری ، نزدیکی کردند. طبق توصیه پزشکان ، این زوج بایستی برای افزایش شانس بارداری و طبق قاعده یک روز در میان ، در شب دهم ماه ذی الحجه هم نزدیکی کنند. اما شب دهم ماه ذی الحجه ، مصادف با همان شب عید قربان است و آمیزش در این شب از نظر شرعی و به دلیل که در بالا به آن اشاره شد ، نهی شده است. آمیزش در شب عید قربان می تواند منجر به بارداری شود ، اما منجر به بارداری سالم و تولد فرزند سالم نمی شود!
یکی از دلایل مهمی که با وجود پیشرفت های علم پزشکی ، هنوز شاهد تولد فرزندان دارای ناهنجاری های جسمی و روحی هستیم ، همین عدم رعایت دستورات شرعی در زمینه آمیزش است. اما راه حل چیست؟ راه حل این کار ، رعایت دستورات شرعی در کنار توجه به توصیه های پزشکی است ؛ اما چگونه؟
برای اینکه یک بارداری سالمی شکل بگیرد لازم است که هم خود مساله بارداری و هم سلامت بارداری و سلامت جنین و در نتیجه ، سلامت فرزند تولد یافته مورد توجه قرار بگیرند. برای این کار ، عمل به توصیه پزشکان در کنار توجه به دستورات شرع مقدس اسلام ، راهگشای کار خواهد بود. برای این کار از فرمول زیر استفاده نمایید:
برای دریافت زمان های مناسب نزدیکی کردن از نظر شرعی می توانید از برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام استفاده کنید. استفاده از این فرمول ممکن است گاهی اوقات ، شانس بارداری را کاهش دهد یا حتی ، شانس بارداری را به صفر برساند اما در عوض به فضل الهی ، از سلامت فرزند حاصل شده (البته در صورت نبود مشکلات دیگر خارج از این موضوع) می توانید مطمئن شوید.
امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده و راهی برای داشتن جامعه سالم باشد انشاء الله تعالی.
اشتراک گذاری در:
تاثیر زمان و مکان نزدیکی کردن بر جنین (۵ ماه قبل)
عید فطر چند روز است (۸ ماه قبل)
علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۱ سال قبل)
روز پنجشنبه چه زمانی است (۱ سال قبل)
نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۱ سال قبل)
ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۲ سال قبل)
تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۲ سال قبل)
نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۲ سال قبل)
نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۳ سال قبل)
نزدیکی در روز برای باردار شدن (۳ سال قبل)
آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۳ سال قبل)
فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۳ سال قبل)
راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۳ سال قبل)
درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۳ سال قبل)
مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۳ سال قبل)
تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۳ سال قبل)
فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۳ سال قبل)
اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۳ سال قبل)
سریعترین نشانه بارداری (۱۱۶۷۳۶۵ بازدید)
نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۱۲۹۹۰۵ بازدید)
برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۹۲۶۱۲۶ بازدید)
نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۹۹۵۹ بازدید)
شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۴۷۸۹۴ بازدید)
آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۴۴۶۵۴ بازدید)
روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۵۱۳۴۴۶ بازدید)
چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۷۷۴۶ بازدید)
چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۶۰۰۶ بازدید)
بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۴۰۳۹۴۷ بازدید)
مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۶۱۸۲۳ بازدید)
بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۹۲۹۹ بازدید)
عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۶۹۰۴ بازدید)
زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۴۹۲۸۳ بازدید)
درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۷۸۸۱ بازدید)
اول ، وسط و آخر ماه قمری (۳۰۷۷۶۷ بازدید)
درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۳۰۱۴۲۲ بازدید)
وقت زوال خورشید چه زمان و ساعتی است (۲۷۵۹۳۸ بازدید)
بوى پيامبران ، بوى بِهْ و بوى حورالعين ، بوى آس (نوعی گیاه خوشبوی) و بوى فرشتگان ، بوى گل است و بوى دخترم فاطمه زهرا ، بوى بِهْ و آس و گل است . خداوند هيچ پيامبر و هيچ وصىّ اى را برنينگيخت مگر آن كه او بوى بِهْ مى داد. پس آن را بخوريد و به زنان باردارتان بدهيد كه فرزندانتان زيبا مى شوند.
پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی (ص)
ذکر روز دوشنبه
یا قاضی الحاجات (۱۰۰ مرتبه)
دوشنبه
۱۲ / ۹ / ۱۴۰۳
۳۰ جمادی الاول ۱۴۴۶
ماه قمری ۳۰ روزه
۲۹ : ۲۰ : ۱۳
فصل پاییز
اوقات شرعی به وقت تهران
اذان صبح: ۰۵:۲۸
طلوع خورشید: ۰۶:۵۷
اذان ظهر: ۱۱:۵۴
اذان عصر: ۱۴:۳۲
غروب خورشید: ۱۶:۵۱
اذان مغرب: ۱۷:۱۱
وقت عشاء: ۱۸:۰۱
نیمه شب شرعی: ۲۳:۰۹