راهنمای مراقبت از گوش نوزاد


بسم الله الرحمن الرحیم

 

گوش نوزاد ، راهنمای مراقبت

گوش نوزاد. راهنمای مراقبت از گوش نوزاد. چگونه از گوش نوزاد مراقبت کنیم؟ چگونه از گوش نوزادان مواظبت کنیم که دچار عفونت یا بادگرفتگی نشود؟ چه روش های ساده ای وجود دارد که می توان از طریق آن ها از رفتن باد در گوش نوزاد یا عفونت گوش نوزاد پیشگیری کرد؟ از آن جایی که گوش درد نوزاد می تواند بسیار آزاردهنده هم برای نوزاد و هم برای خانواده باشد چگونه می توان مراقبت کرد که گوش نوزاد ، سالم باشد؟

گوش نوزاد از جمله اندام های بسیار حساس او محسوب می شود که عدم مراقبت از آن می تواند باعث ناراحتی های بسیاری هم برای نوزاد و هم پدر و مادر باشد. گوش درد نوزاد یک مساله بسیار آزار دهنده می باشد و کسانی که این تجربه را داشته اند شاید بدانند که این مشکل چقدر باعث ناراحتی و گریه نوزاد می شود. شاید بعضی از مادران به دلیل عدم تجربه یا عدم مراقبت صحیح از گوش نوزاد با عث بادگرفتگی یا عفونت گوش او شوند.

در این مطلب قصد داریم در مورد گوش نوزاد و راه های مراقبت از آن صحبت کنیم. پس از مطالعه این مطلب متوجه خواهید شد که مراقبت از گوش نوزادان بسیار کار راحت و آسانی می باشد و فقط کمی به دقت نیازمند است.

قبل از ادامه بحث لازم است به مطلب مهمی اشاره شود و آن گوش درد طبیعی نوزادان است. همه گوش درد های نوزادان حاصل باد گرفتگی یا عفونت نیست و یک نوع گوش درد نوزاد هم وجود دارد که مساله ای کاملا طبیعی است و معمولا از بدو تولد نوزاد تا حدود شش ماهگی او ادامه دارد. این نوع درد گوش در نوزاد یک امر طبیعی محسوب می شود و قدما اعتقاد دارند که این گوش درد نشانه سلامت گوش نوزاد است و نوزادی که گوش درد طبیعی را نداشته باشد ممکن است کر شود. این نوع گوش درد نوزاد ، موضوع این مطلب ما نیست ولی عزیزان علاقمند می توانند به مطلب درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی در این زمینه مراجعه نمایند که راه مراقبت از این نوع گوش درد در همان مطلب ذکر شده است.

موضوع مطلب جاری عمدتا در مورد مراقبت از گوش نوزاد در برابر عفونت ، التهاب و باد رفتن داخل گوش نوزاد می باشد. عفونت و التهاب گوش نوزاد علاوه بر هزینه های پزشک ، درمان و دارو ، یک مساله آزار دهنده هم برای نوزاد و هم برای خانواده ها می باشد و گاهی موجب گریه های شدید و بی قراری نوزاد می گردد. خوراندن انواع و اقسام دارو ها به نوزاد جهت تسکین درد و رفع التهاب و عفونت گوش او نیز بر مشکلات ذکر شده می افزاید. پس چاره کار چیست و چگونه می توان از عفونت ، التهاب و باد رفتن در گوش نوزاد جلوگیری کرد؟ آیا راه ساده ای وجود دارد؟

پاسخ به پرسش اخیر ، مثبت است و ما در اینجا نکاتی بسیار ساده را جهت مراقبت از گوش نوزاد به شما آموزش خواهیم داد تا انشاء الله تا حد امکان ، نوزاد دلبند شما دچار عفونت و التهاب گوش نشده و باد به داخل گوش او نرود.

از جمله علل و عواملی که سبب عفونت و التهاب گوش نوزاد می شود می توان به بیماری های عفونی ، عدم استحمام صحیح نوزاد و همچنین در معرض هوای سرد قرار دادن گوش نوزاد اشاره کرد. عدم استحمام صحیح نوزاد می تواند باعث رفتن آب به گوش نوزاد و عفونت و التهاب گوش او بشود. سعی کنید نوزاد را در حالتی استحمام نمایید که صورت او به سمت پایین بوده و پشت سر او به سمت بالا باشد. این وضعیت قرار دادن نوزاد در موقع حمام کردن او باعث می شود که جلوی نفوذ آب به گوش نوزاد گرفته شود. اگر در هنگام استحمام ، آب در گوش نوزاد برود و پس از حمام کردن نیز گوش نوزاد در معرض هوا قرار گیرد ، یکی از بدترین حالات ممکن است که به احتمال بسیار قوی باعث عفونت گوش او خواهد شد.

 

راه حل ساده جلوگیری از عفونت ، التهاب و باد رفت در گوش نوزاد

راه حل بسیار ساده جهت جلوگیری از بسیاری از عفونت ها و التهابات گوش نوزاد و نیز باد رفتن در گوش او ، استفاده از دو تکه پنبه است که در گوش های نوزاد قرار داده می شود. در حالات زیر می توان در دهانه هر گوش نوزاد یک تکه پنبه تمیز قرار داد:

  • پس از استحمام نوزاد ، دو تکه پنبه تمیز و کوچک در دهانه هر دو گوش نوزاد قرار داده و به مدت یک الی دو ساعت نگه داشته و سپس می توانید بردارید. این کار باعث جلوگیری از رفتن باد در گوش نوزاد می شود و احیانا اگر در گوش نوزاد ، آب هم نفوذ کرده باشد سبب جلوگیری از عفونت گوش او می شود. ممکن است نوزاد پس از استحمام در جایی خوابانده شود که کمی جریان هوا نیز وجود داشته باشد یا حتی ممکن است کولر یا پنکه روشن باشد. حتما در این حالت سعی کنید با قرار دادن دو تکه پنبه تمیز در گوش های نوزاد به مدت یک الی دو ساعت ، از عفونت و التهاب گوش او جلوگیری کنید.
     
  • یکی از مواردی که لزوم استفاده از این روش احساس می شود هنگامی است که نوزاد را به بیرون از منزل می برید. در این حالت هم بهتر است یک تکه پنبه کوچک و تمیز در هر گوش نوزاد قرار دهید و تا زمانی که نوزاد در بیرون از منزل است آن ها را در نیاورید. این کار نیز سبب پیشگیری از رفتن باد در گوش نوزاد می گردد.
     
  • یادتان باشد که نوزاد را بلافاصله پس از استحمام به بیرون از منزل نبرید و در صورتی که بنا به عللی مجبور به این کار بودید ، ضمن پوشاندن کامل او حتما در هر دو گوش او پنبه قرار دهید.
     
  • در هوای سرد زمستان هم سعی کنید همین عمل را تکرار کنید و زمانی که نوزاد را به بیرون از منزل می برید به کلاه نوزاد اکتفا نکنید و حتما در هر دو گوش نوزاد ، یک تکه پنبه تمیز قرار دهید و سپس کلاه نوزاد را بر سر او بگذارید.
     
  • در زمانی هم که گوش نوزاد عفونت کرده باشد از همین روش جهت تسکین درد و درمان عفونت و التهاب گوش نوزاد می توانید استفاده کنید. این موضوع در مطلب درمان سنتی عفونت گوش نوزادان شرح داده شده است.


البته عفونت گوش اگر در اثر بیماری های عفونی باشد نمی توان از طریق پنبه گذاشتن در گوش نوزاد از عفونت گوش جلوگیری کرد ولی استفاده از این روش در این حالت سبب کاستن از درد گوش و کمک به درمان عفونت و التهاب گوش می کند. امید است با رعایت این نکات به ظاهر ساده اما بسیار مفید ، در مراقبت از گوش نوزاد و جلوگیری از باد رفتن در آن و پیشگیری از عفونت و التهاب آن ، کوشا باشیم.

 

اشتراک گذاری در:

آخرین مطالب

تاثیر زمان و مکان نزدیکی کردن بر جنین (۴ ماه قبل)

عید فطر چند روز است (۷ ماه قبل)

علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۱۲ ماه قبل)

روز پنجشنبه چه زمانی است (۱ سال قبل)

نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۱ سال قبل)

ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۱ سال قبل)

تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۲ سال قبل)

نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۲ سال قبل)

نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۳ سال قبل)

نزدیکی در روز برای باردار شدن (۳ سال قبل)

آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۳ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۳ سال قبل)

راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۳ سال قبل)

درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۳ سال قبل)

مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۳ سال قبل)

فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

کاهش عوارض بارداری با رژیم غذایی سالم (۳ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی برای بارداری (۳ سال قبل)

مطالب پربازدید

سریعترین نشانه بارداری (۱۱۶۶۳۳۸ بازدید)

نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۱۲۱۳۴۳ بازدید)

برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۹۲۱۶۲۶ بازدید)

نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۹۷۴۹ بازدید)

شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۴۵۱۰۹ بازدید)

آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۴۳۱۴۴ بازدید)

روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۵۱۰۸۷۷ بازدید)

چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۷۳۷۷ بازدید)

چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۵۷۵۵ بازدید)

بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۴۰۳۴۳۰ بازدید)

مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۶۱۷۰۵ بازدید)

بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۸۹۶۳ بازدید)

عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۶۷۹۸ بازدید)

زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۴۴۶۶۲ بازدید)

درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۷۶۰۵ بازدید)

اول ، وسط و آخر ماه قمری (۳۰۴۸۶۷ بازدید)

درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۳۰۱۲۲۹ بازدید)

وقت زوال خورشید چه زمان و ساعتی است (۲۷۴۱۲۴ بازدید)

تاثیر زمان نزدیکی بر جنسیت جنین (۲۴۸۴۵۸ بازدید)

تاثیر رازیانه بر باردار شدن (۲۴۶۷۴۸ بازدید)

احادیث بارداری

کسی که در حال گرسنگی (ناشتا) ، به ، بخورد آب (نطفه) او پاک و فرزند او نیکو می شود.

حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام)

ذکر روزهای هفته

ذکر روز دوشنبه

یا قاضی الحاجات (۱۰۰ مرتبه)

امروز

دوشنبه

۱۴ / ۸ / ۱۴۰۳

۲ جمادی الاول ۱۴۴۶

ماه قمری ۳۰ روزه

۳۸ : ۵۵ : ۱۷

فصل پاییز

اوقات شرعی به وقت تهران

انتخاب محل دیگر

اذان صبح: ۰۵:۰۴

طلوع خورشید: ۰۶:۲۹

اذان ظهر: ۱۱:۴۸

اذان عصر: ۱۴:۴۴

غروب خورشید: ۱۷:۰۶

اذان مغرب: ۱۷:۲۵

وقت عشاء: ۱۸:۱۳

نیمه شب شرعی: ۲۳:۰۵

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب و محتوای سایت 2 زندگی چیست؟



مشاهده نظرات