تصمیم به بارداری در زمان کرونا


بسم الله الرحمن الرحیم

 

تصمیم به بارداری در زمان کرونا

تصمیم به بارداری در زمان کرونا چطور است؟ آیا در دوران کرونا می توانیم برای بارداری اقدام کنیم؟ آیا می توان منتظر ماند تا در دوران پسا کرونا برای حاملگی اقدام کرد؟ چه اقداماتی انجام دهیم تا بتوانیم در زمان کرونا برای باردار شدن اقدام کنیم؟ آیا اقدام به بچه دار شدن در زمان وجود بیماری کرونا ، تاثیری بر جنین می تواند داشته باشد؟ اگر شما بانوی محترم تصمیم به بارداری دارید و این تصمیم با زمان وجود بیماری کرونا همزمان شده است و می خواهید بدانید که می توانید حامله شوید یا نه ، این مطلب را بخوانید. ما در این مطلب قصد داریم تا در مورد اقدام به بارداری در زمان کرونا بحث کرده و شما خوانندگان محترم سایت بارداری و حاملگی 2 زندگی را با حقایقی در این زمینه آشنا کنیم.

در زمانی که این مطلب به رشته تحریر در می آید متاسفانه بیماری کووید-19 یا همان بیماری ویروس کرونا مردم سراسر جهان را تحت تاثیر خود قرار داده است. این بیماری بر تمام شئون زندگی ما تاثیر گذاشته و بالطبع یکی از مسائلی که تحت تاثیر این بلای بزرگ قرار گرفته است ، بارداری و بچه دار شدن می باشد. در این جا یک سوال جدی برای بانوانی که قصد بارداری دارند مطرح است و آن سؤال این است که آیا می توانند در زمانی که هنوز بیماری کرونا وجود دارد و از بین نرفته است اقدام به بچه دار شدن بکنند؟

پاسخ دادن به این سؤال بسیار راحت می شد اگر طول مدت بیماری کوید 19 بسیار کم بود و این بیماری هرچه سریعتر از بین می رفت ؛ اما در زمانی که مدت پایداری و مدت اپیدمی بیماری کوید-19 مشخص نیست چه باید کرد؟ در اینجا با توجه به اینکه دوره اپیدمی بیماری کرونا مشخص نیست ، لذا دست روی دست گذاشتن و منتظر یک شرایط بهتر و اتمام بیماری شدن ، عاقلانه به نظر نمی رسد. زیرا مشخص نیست که این بیماری تا چه زمانی طول بکشد و از طرف دیگر ، شرایط بارداری طوری نیست که همیشه امکان آن وجود داشته باشد. چه بسا یک خانمی به امید اتمام این بیماری بنشیند و پس از از بین رفتن این بیماری اقدام به حامله شدن بکند. در این صورت اولا چه تضمینی وجود دارد که این بیماری در چه مدتی از بین برود و ثانیا چه تضمینی وجود دارد که این خانم ، توانایی باردار شدن خود را حفظ کند و بتواند حامله شود! شاید یک روزی انشاء الله این بیماری از بین برود اما این امکان وجود دارد که امکان بارداری برای این خانم ، دیگر میسر نباشد!

پس با توجه به دلایلی که مطرح شد ، خودداری از باردار شدن در ایام کرونا ، در حالت کلی ، کار عاقلانه ای محسوب نمی شود و بهتر است که با توجه به گزینه هایی که در زیر مشخص می شود در صورت امکان نسبت به بارداری اقدام کرد. در این جا گزینه های متعدد را بیان کرده و شرایط باردار شدن در زمان کرونا را در هریک از این گزینه ها بررسی می کنیم.

 

گزینه اول - ابتلاء زن یا مرد یا هر دو به بیماری کوید-19

اگر خدای ناکرده هریک از زن و مرد یا هر دو به بیماری کرونا مبتلا باشند در این حالت با توجه به شخص مبتلا و میزان ابتلاء به بیماری ویروس کرونا و سایر شرایط موجود ، لازم است که اقدامات لازم زیر نظر پزشک مجرب و متعهد انجام شود تا در صورتی که اشکالی از نظر باردار شدن وجود نداشته باشد ، این کار صورت بگیرد. ضمنا در این حالت شاید بهتر باشد که تا زمان صحت کامل فرد یا افراد مبتلا صبر کرد تا بعد از سلامتی آن فرد (افراد) ، اقدام به بارداری صورت بگیرد. در هر حالت در این شرایط ، نظر پزشک مجرب و متعهد بسیار ضروری می باشد و توصیه می شود که سعی شود حتما اقدام به بارداری (در صورت امکان) زیر نظر پزشک حاذق و متعهد انجام گیرد.

 

گزینه دوم - سلامت زن و مرد و عدم ابتلاء به بیماری کووید 19

گزینه دوم در شرایطی است که زن و مرد سالم بوده و هیچ علائم ابتلاء به بیماری کرونا را ندارند. در این حالت ، زن و مرد می توانند با توکل بر خدا برای بچه دار شدن اقدام کنند. هرچند که نیاز جدی در این حالت جهت زیر نظر پزشک بودن وجود ندارد اما در صورتی که زوجین تمایل داشته باشند می توانند زیر نظر یک طبیب حاذق و متعهد نسبت به باردار شدن در زمان کرونا اقدام کنند.

اما با وجود سلامت زن و مرد ، گاهی ممکن است شرایطی مخصوصا برای یک خانم وجود داشته باشد که تصمیم به بارداری در دوران کوید 19 را سخت کند. یکی از این مسائل ، شاغل بودن زن و نیز محیط شغلی او می باشد. این موضوع می تواند تاثیر زیادی در تصمیم برای حامله شدن در زمان بیماری کووید-19 داشته باشد. اگر شرایط شغلی و نیز شرایط محیط شغلی یک زن طوری باشد که در معرض ابتلاء به بیماری کرونا باشد یا احتمال ابتلاء او به این بیماری ، بیشتر باشد در این صورت بهتر است که تصمیم به بارداری زیر نظر یک پزشک حاذق و متعهد انجام شود تا خدای ناکرده مشکلی وجود نداشته باشد. اگر شرایط دیگری نیز وجود دارد بهتر است که همه آن شرایط تحت بررسی قرار بگیرند. مثلا اگر خانم می توانند مدتی مرخصی بگیرند تا باردار شوند. به هر حال ، همه این ها مواردی هستند که بایستی در نوبه خود مورد بررسی و امکان سنجی قرار بگیرند تا اقدام صحیح توأم با سلامتی صورت بگیرد.

 

در گزینه های بالا ، شرایط بارداری در زمان کرونا را بررسی کردیم و گفتیم که با توجه به شرایط مختلف زن و مرد چه از نظر شغلی و چه از نظر ابتلاء یا عدم ابتلاء به بیماری کرونا می توان در مورد تصمیم به بارداری اقدام کرد. با توجه به اینکه در زمان بیماری (بلای) کرونا ، شرایط مقداری حاد است بهتر است که این تصمیم با لحاظ کردن تمام جوانب گرفته شود و به یاد داشته باشیم که از رحمت خدای بزرگ غافل نشویم و به او توکل کنیم و با یک منطق درست و تصمیم عاقلانه ، در صورت امکان ، به بارداری اقدام کنیم. ضمنا توجه به بیماری کرونا نبایستی ما را از جنبه های دیگر اقدام به بارداری از جمله اقدام به بارداری در زمان مناسب غافل کند. امیدواریم با توکل بر خدا و رعایت همه جوانب بتوانید در صورت امکان ، باردار شده و بارداری سالمی را نیز تجربه کرده و فرزند (فرزندان) سالم و صالحی را نیز به دنیا بیاورید انشاء الله تعالی.

 

اشتراک گذاری در:

آخرین مطالب

علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۶ ماه قبل)

روز پنجشنبه چه زمانی است (۶ ماه قبل)

نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۷ ماه قبل)

ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۱۱ ماه قبل)

تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۱ سال قبل)

نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۲ سال قبل)

نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۲ سال قبل)

نزدیکی در روز برای باردار شدن (۲ سال قبل)

آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۲ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۲ سال قبل)

راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۲ سال قبل)

درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۳ سال قبل)

مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۳ سال قبل)

فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

کاهش عوارض بارداری با رژیم غذایی سالم (۳ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی برای بارداری (۳ سال قبل)

رمضان بهترین ماه برای اقدام به بچه دار شدن (۳ سال قبل)

راهکارهایی برای درمان و رفع سردرد روزه دار (۳ سال قبل)

مطالب پربازدید

سریعترین نشانه بارداری (۱۱۵۹۸۳۴ بازدید)

نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۰۵۹۴۰۰ بازدید)

برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۸۸۹۱۳۷ بازدید)

نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۸۰۷۳ بازدید)

شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۳۰۸۸۳ بازدید)

آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۲۷۹۶۳ بازدید)

روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۴۹۶۳۴۲ بازدید)

چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۴۶۲۶ بازدید)

چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۳۹۳۰ بازدید)

بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۳۹۹۶۵۶ بازدید)

مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۶۰۵۴۰ بازدید)

بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۶۷۴۷ بازدید)

عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۵۷۳۹ بازدید)

زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۲۳۴۳۵ بازدید)

درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۵۴۹۹ بازدید)

درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۲۹۹۸۷۲ بازدید)

اول ، وسط و آخر ماه قمری (۲۸۵۸۹۳ بازدید)

وقت زوال خورشید چه زمان و ساعتی است (۲۵۱۲۰۸ بازدید)

تاثیر زمان نزدیکی بر جنسیت جنین (۲۴۵۶۲۲ بازدید)

تاثیر رازیانه بر باردار شدن (۲۴۵۵۱۵ بازدید)

احادیث بارداری

بوى پيامبران ، بوى بِهْ و بوى حورالعين ، بوى آس (نوعی گیاه خوشبوی) و بوى فرشتگان ، بوى گل است و بوى دخترم فاطمه زهرا ، بوى بِهْ و آس و گل است . خداوند هيچ پيامبر و هيچ وصىّ اى را برنينگيخت مگر آن كه او بوى بِهْ مى داد. پس آن را بخوريد و به زنان باردارتان بدهيد كه فرزندانتان زيبا مى شوند.

پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی (ص)

ذکر روزهای هفته

ذکر روز جمعه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم (۱۰۰ مرتبه)

امروز

جمعه

۳۱ / ۱ / ۱۴۰۳

۱۰ شوال ۱۴۴۵

ماه قمری ۳۰ روزه

۴۵ : ۲۹ : ۱۶

فصل بهار

اوقات شرعی به وقت تهران

انتخاب محل دیگر

اذان صبح: ۰۳:۵۷

طلوع خورشید: ۰۵:۲۶

اذان ظهر: ۱۲:۰۳

اذان عصر: ۱۵:۴۵

غروب خورشید: ۱۸:۴۱

اذان مغرب: ۱۹:۰۰

وقت عشاء: ۱۹:۵۰

نیمه شب شرعی: ۲۳:۱۹

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب و محتوای سایت 2 زندگی چیست؟



مشاهده نظرات