بارداری با طب سنتی


بسم الله الرحمن الرحیم

 

بارداری با طب سنتی

بارداری با طب سنتی چگونه است؟ طب سنتی چه نقشی در بارداری دارد؟ طب سنتی چه نقشی در شکل گیری بارداری می تواند داشته باشد؟ نقش طب سنتی در قبل از بارداری چگونه است؟ طب سنتی چه نقش مؤثری در دوران بارداری می تواند داشته باشد؟ بارداری با استفاده از طب سنتی چه مزیت هایی دارد؟ طب سنتی چه نقشی در درمان نازایی و ایجاد حاملگی دارد؟ بحث مطلب جاری را به نقش و تاثیر طب سنتی در بارداری اختصاص داده ایم و می خواهیم ببینیم که طب سنتی چه نقشی در شکل گیری بارداری و نیز در دوران بارداری دارد تا شما خوانندگان عزیز سایت 2 زندگی را تا حدی با این مساله آشنا کنیم.

طب سنتی از جهات مختلف در بارداری زنان نقش مؤثری دارد. نقش طب سنتی را در مورد مساله حاملگی زنان به چند موضوع زیر تقسیم بندی کرده و در باره هر موضوع ، مسائلی را شرح می دهیم. اهم موضوعات مرتبط با بارداری توسط طب سنتی عبارتند از:

  • درمان نازایی
  • شکل گیری و ایجاد بارداری
  • تغذیه قبل از بارداری
  • تغذیه دوران بارداری
  • سلامت بارداری

حال سعی می کنیم در مورد هریک از موضوعات اشاره شده در بالا توضیحاتی ارائه دهیم تا شما علاقمندان با نقش طب سنتی در حاملگی ، بیشتر آشنا شوید.

درمان نازایی

اولین موضوع را به درمان نازایی با طب سنتی اختصاص داده ایم. نازایی یکی از مشکلات مهم بر سر راه باردار شدن خانم ها می باشد. درمان ناباروری زنان برای حامله شدن آنان ضروری می باشد. گاهی اوقات علل مربوط به نازایی زنان طوری است که به راحتی با استفاده از طب سنتی و بدون نیاز به روش های پیچیده و بعضا دارای هزینه بسیار بالا ، قابل درمان می باشد. نقش طب سنتی در این موارد بسیار چشمگیر و ارزنده است. گاهی مشاهده شده است که زنان با استفاده از طب سنتی ، به راحتی بر مشکل نازایی خود غلبه کرده و باردار شده اند. موارد متعددی را می توان نام برد اما یکی از شاخص ترین موارد مربوط به نازایی زنان که با استفاده از طب سنتی قابلیت درمان دارد ، کیست تخمدان می باشد. کیست تخمدان یکی از مشکلاتی است که در زنان منجر به نازایی می گردد. کیست تخمدان از عمل تخمک گذاری جلوگیری کرده و زمانی که عمل تخمک گذاری انجام نشده و تخمک از تخمدان زن آزاد نشود ، بارداری طبیعی ممکن نیست. در موارد بسیار متعددی ، بیماری کیست تخمدان به راحتی و با استفاده از دستورات طب سنتی و بدون نیاز به هزینه های بالا و حتی جراحی ، قابل درمان می باشد. بنابر این زنانی که احیانا مشکل نازایی و ناباروری دارند بهتر است که با یک متخصص طب سنتی در این زمینه مشورت نمایند.

شکل گیری و ایجاد بارداری

موضوع دومی که می خواهیم در مورد آن بحث کرده و نقش طب سنتی را در باره آن بررسی کنیم ، مساله شکل گیری و ایجاد بارداری می باشد. گاهی مسائلی ممکن است در زن یا مرد وجود داشته باشد که سبب جلوگیری از بارداری شده و در مسیر شکل گیری و ایجاد بارداری مشکل ایجاد نماید. در این زمینه هم مثال های متعدد می توان نام برد اما به عنوان نمونه به ضعف اسپرم در مردان اشاره می کنیم. ضعف اسپرم می تواند یکی از عوامل مهمی باشد که در شکل گیری حاملگی مشکل ایجاد کند. معمولا اسپرم ضعیف قادر به بارور کردن تخمک نیست. یکی از راهکار های طب سنتی می تواند تقویت اسپرم باشد. با استفاده از روش های درمانی در طب سنتی می توان اسپرم را تقویت کرد. تقویت اسپرم سبب بارور شدن تخمک و ایجاد بارداری خواهد شد. پس مردان محترم هم در صورت وجود مشکل برای بچه دار شدن می توانند با یک پزشک طب سنتی مشورت نمایند.

تغذیه قبل از بارداری

تغذیه قبل از بارداری از اهمیت زیادی برخوردار است. تغذیه قبل از حاملگی می تواند بدن زن را در شرایط مناسب برای باردار شدن قرار دهد. معمولا در طب جدید به زنان پیشنهاد می شود که از مدتی قبل از بارداری به مصرف قرص آهن ، اسید فولیک و نظایر آنها اقدام کنند. اما طب سنتی چه نقشی در این زمینه می تواند ایفا کند؟ طب سنتی می تواند با استفاده از روش های طبیعی و درمان های سنتی به برطرف شدن مشکل زنان کمک کرده و اگر کمبودی از نظر آهن و ... در بدن زن وجود دارد از طریق تغذیه سالم و اصلاح مزاج ، نقص موارد مزکور را برطرف کند و دیگر نیازی به استفاده از داروهای شیمیایی نظیر قرص آهن شیمیایی وجود نداشته باشد.

تغذیه دوران بارداری

علاوه بر تغذیه قبل از بارداری ، تغذیه دوران بارداری نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. تغذیه مناسب در زمان حاملگی تاثیر مستقیمی بر مساله سلامت جنین دارد. در طب شیمیایی معمولا به زنان باردار توصیه می شود که از مکمل های آهن و اسید فولیک و نظایر آنها جهت رفع نیاز های دوران بارداری استفاده کنند. اما نقش طب سنتی در این میان چیست؟ طب سنتی می تواند با ارائه راهکار های مربوط به تغذیه و ارائه برنامه غذایی مناسب ، به مادران باردار کمک کند که بدون استفاده از مکمل های شیمیایی نظیر قرص آهن یا اسید فولیک و یا حتی مکمل های کلسیم ، دوران بارداری را به سلامت سپری کنند و نیاز های غذایی مادر و جنین به نحو مطلوب تامین شود. از آن جایی که قرص آهن مصرفی توسط مادر باردار ، احتمال بیش فعالی را در کودکان زیاد می کند و حتی شاید مکمل های شیمیایی ، مضرات دیگری نیز داشته باشند از این رو تامین نیاز های تغذیه ای مادر باردار و جنین به شیوه طبیعی ، یکی از بهترین راهکار های طب سنتی در دوران بارداری می تواند تلقی شود.

سلامت بارداری

مساله پنجمی که نقش طب سنتی در آن کاملا هویداست مربوط به مساله سلامت بارداری می باشد. سلامت حاملگی یکی از مسائل مهم دوران بارداری محسوب می شود که متضمن سلامتی مادر باردار ، جنین و همچنین زایمان آسان و راحت می باشد. اما طب سنتی نقش به سزایی می تواند در سلامت بارداری داشته باشد. به عنوان نمونه یکی از مشکلاتی که می تواند موجب آسیب رسیدن به سلامت در زمان بارداری و احیانا موجب سقط جنین گردد ، مساله غلظت خون مادر باردار می باشد. غلظت خون در زنان حامله یکی از مسائل تهدید کننده سلامت بارداری و سلامت جنین محسوب می گردد. طب سنتی راهکار مناسبی برای درمان غلظت خون در زنان باردار دارد که یکی از این راهکار ها ، انجام حجامت در بارداری می باشد. البته بهتر است که غلظت خون مادران قبل از باردار شدن مورد درمان قرار گیرد اما اگر به عللی این کار انجام نشده یا مسائلی در دوران بارداری سبب غلظت خون در مادر حامله شده است ، یکی از راه کار های آن انجام حجامت در زمان حاملگی می باشد. البته زمان انجام حجامت در دوران بارداری بسیار مهم است. این موضوع در مطلب حجامت در حاملگی بیان شده است.

در این مطلب به نقش طب سنتی در بارداری پرداختیم و مسائل مختلفی را در ارتباط با نازایی ، تغذیه و سلامت بارداری مطرح کردیم که امیدواریم مورد استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشد و قدمی هرچند ناچیز در جهت سالم سازی خانواده ها و جامعه باشد انشاء الله تعالی.

 

اشتراک گذاری در:

آخرین مطالب

عید فطر چند روز است (۴ روز قبل)

علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۶ ماه قبل)

روز پنجشنبه چه زمانی است (۷ ماه قبل)

نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۷ ماه قبل)

ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۱۱ ماه قبل)

تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۱ سال قبل)

نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۲ سال قبل)

نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۲ سال قبل)

نزدیکی در روز برای باردار شدن (۲ سال قبل)

آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۲ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۲ سال قبل)

راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۲ سال قبل)

درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۳ سال قبل)

مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۳ سال قبل)

فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

کاهش عوارض بارداری با رژیم غذایی سالم (۳ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی برای بارداری (۳ سال قبل)

رمضان بهترین ماه برای اقدام به بچه دار شدن (۳ سال قبل)

مطالب پربازدید

سریعترین نشانه بارداری (۱۱۶۰۰۰۴ بازدید)

نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۰۶۰۶۰۵ بازدید)

برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۸۸۹۷۰۹ بازدید)

نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۸۱۱۵ بازدید)

شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۳۱۱۶۷ بازدید)

آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۲۸۳۵۳ بازدید)

روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۴۹۶۶۶۷ بازدید)

چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۴۶۹۴ بازدید)

چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۳۹۷۸ بازدید)

بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۳۹۹۷۴۸ بازدید)

مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۶۰۵۶۹ بازدید)

بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۶۷۸۸ بازدید)

عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۵۷۵۵ بازدید)

زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۲۳۷۲۳ بازدید)

درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۵۵۶۶ بازدید)

درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۲۹۹۹۱۸ بازدید)

اول ، وسط و آخر ماه قمری (۲۸۶۳۱۷ بازدید)

وقت زوال خورشید چه زمان و ساعتی است (۲۵۱۴۴۳ بازدید)

تاثیر زمان نزدیکی بر جنسیت جنین (۲۴۵۶۸۳ بازدید)

تاثیر رازیانه بر باردار شدن (۲۴۵۵۴۱ بازدید)

احادیث بارداری

کسی که در حال گرسنگی (ناشتا) ، به ، بخورد آب (نطفه) او پاک و فرزند او نیکو می شود.

حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام)

ذکر روزهای هفته

ذکر روز چهارشنبه

یا حی یا قیوم (۱۰۰ مرتبه)

امروز

چهارشنبه

۵ / ۲ / ۱۴۰۳

۱۵ شوال ۱۴۴۵

ماه قمری ۳۰ روزه

۵۰ : ۱۳ : ۰۰

فصل بهار

اوقات شرعی به وقت تهران

انتخاب محل دیگر

اذان صبح: ۰۳:۴۹

طلوع خورشید: ۰۵:۲۰

اذان ظهر: ۱۲:۰۲

اذان عصر: ۱۵:۴۶

غروب خورشید: ۱۸:۴۵

اذان مغرب: ۱۹:۰۴

وقت عشاء: ۱۹:۵۵

نیمه شب شرعی: ۲۳:۱۷

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب و محتوای سایت 2 زندگی چیست؟



مشاهده نظرات