درمان کم کاری تیروئید در بارداری با طب سنتی


بسم الله الرحمن الرحیم

 

درمان کم کاری تیروئید در بارداری با طب سنتی

کم کاری تیروئید در دوران بارداری را می توان با طب سنتی درمان و کنترل کرد. یکی از مشکلات و مسائلی که ممکن است برای زنان باردار پیش بیاید ، کم کاری تیروئید در دوران بارداری می باشد. حساسیت کم کاری غده تیروئید در زمان بارداری از آن جهت است که علاوه بر سلامتی مادر باردار ، سلامتی جنین هم مطرح است. کم کاری تیروئید ممکن است بر روند بارداری و زایمان تاثیر بگذارد. این بیماری همچنین ممکن است سبب بروز مشکلاتی در جنین بشود. به همین دلیل ، درمان و یا حداقل کنترل این بیماری موجب سلامتی مادر و جنین و سلامتی روند بارداری و زایمان خواهد شد.

امروزه هر چند که ممکن است دیدگاه غالب در کنترل کم کاری تیروئید در دوران حاملگی ، استفاده از طب جدید و با استفاده از داروهای شیمیایی باشد اما کسانی هستند که به دلایل مختلف نمی خواهند دنبال درمان با استفاده از داروهای شیمیایی باشند و از این رو دنبال روش های درمان کم کاری تیروئید از طریق طب سنتی هستند. داروهای شیمیایی به هر حال اثرات جانبی دارند ولی درمان با طب سنتی ، اثرات منفی کنترل بیماری با داروهای شیمیایی را ندارد. مساله مهم دیگر ، درمان بیماری کم کاری تیروئید است که در طب سنتی امکان آن وجود دارد اما در طب جدید ، امکان درمان کم کاری تیروئید وجود ندارد و فقط مساله کنترل آن مطرح است. چه بسا افرادی هستند که مجبورند داروهای شیمیایی مربوط به کم کاری تیروئید را تا مدت های مدید و شاید تا آخر عمر مصرف کنند اما نگاهی به طب سنتی این امید را می تواند در انسان ایجاد کند که بیماری کم کاری تیروئید به جای کنترل ، درمان شود و دیگر نیازی به مصرف مداوم دارو نباشد. در این مطلب می خواهیم در مورد درمان کم کاری تیروئید در دوران بارداری و حاملگی با استفاده از طب سنتی صحبت کنیم. ممکن است درمان کم کاری تیروئید مدت زمان زیادی لازم داشته باشد که در این صورت حداقل می توان این عارضه را در زمان حاملگی تحت کنترل قرار داد تا خدای ناکرده مشکلی برای مادر و جنین و نیز روند سالم بارداری و زایمان نداشته باشد و پس از زایمان ، نسبت به درمان کامل آن اقدام نمود. درست است که هزینه درمان و کنترل بیماری کم کاری تیروئید در طب سنتی به احتمال قوی از هزینه کنترل آن در طب جدید زیاد است اما درمان با طب سنتی یک درمان طبیعی و مطابق با طبیعت بشر است ولی کنترل با داروهای شیمیایی اینطور نیست و عوارض جانبی داروهای شیمیایی به مراتب می تواند هزینه بیشتری در بر داشته باشد. تلاش طب جدید برای جایگزینی کم کاری غدد تیروئید از طریق مصرف داروهای شیمیایی است اما تلاش طب سنتی در جهت فعال نمودن این غدد است تا این غدد کار طبیعی خود را در بدن انجام دهند و دیگر نیازی به مصرف داروی جایگزین نباشد. اگر چنانچه امکان درمان و یا کنترل کم کاری تیروئید در حاملگی از طریق طب سنتی ممکن نشد آن وقت می توان از طب جدید بهره گرفت ولی بهتر است ، درمان با طب سنتی در اولویت اول باشد.

از آن جایی که دوران بارداری ، دوران حساسی است در نتیجه درمان سنتی کم کاری تیروئید بایستی زیر نظر یک پزشک حاذق طب سنتی انجام شود و درمان خودسرانه آن به هیچ وجه توصیه نمی گردد. مطلب ارائه شده در این جا هم برای بیان روش کار می باشد. درمان کم کاری تیروئید بارداری در طب سنتی شامل دو مرحله کلی بادکش گرم غدد تیروئید و تغذیه می باشد. تغذیه ذکر شده در اینجا برای دوران بارداری است که به لحاظ حساسیت زیاد این دوران ، این تغذیه انتخاب شده است و برای زمان های غیر حاملگی شاید روش تغذیه دیگری نیز پیشنهاد شود. در این جا روش درمان توضیح داده می شود:

 

روش درمان و کنترل کم کاری تیروئید در بارداری با طب سنتی

روش کار به شرح زیر است. ضمنا این روش ها توأمان با هم انجام می شود:

  1. بادکش گرم غدد تیروئید: اولین اقدام در درمان و کنترل بیماری کم کاری تیروئید ، بادکش گرم غدد تیروئید می باشد. غدد تیروئید به صورت دو عدد و در طرفین قسمت پائینی گردن قرار گرفته اند. به دلیل حساسیت بادکش کردن این ناحیه حتما توصیه می گردد که این عمل زیر نظر یک پزشک متخصص طب سنتی انجام شود. تعداد دفعات بادکش با توجه به شدت بیماری ممکن است فرق بکند و معمولا بین 7 جلسه تا 14 جلسه یک روز در میان می تواند برای انجام این کار در نظر گرفته شود. بادکش گرم غدد تیروئید سبب فعال شدن این غدد و فعالیت طبیعی آن ها می شود. بادکش گرم ، غدد تیروئید را وادار به انجام عمل طبیعی خود می کند.
     
  2. مصرف حلوای گردو و نبات: همزمان با انجام عمل بادکش گرم تیروئید ، مصرف حلوای گردو و نبات هم توصیه می گردد. از لحاظ تغذیه ای برای درمان کم کاری تیروئید ، این حلوا یکی از راه حل های جامع است. طرز تهیه حلوای گردو + نبات به این صورت است که مقدار 100 گرم مغز گردو و مقدار 100 گرم نبات (ترجیحا نبات سفید چون نبات های زرد ممکن است سالم نباشند!) را پس از پودر کردن ، با همدیگر مخلوط کرده و در روغن زرد تفت می دهیم تا به شکل حلوا دربیاید. مقدار مصرف این حلوا در هر روز ، 2 وعده بوده و تقریبا به اندازه یک قاشق چایخوری در صبح و به اندازه یک قاشق چایخوری در شب می باشد. معیار دیگر برای اندازه مصرف آن این است که اگر آن را گرد کنیم ، تقریبا اندازه یک نخود شود. طول مدت مصرف این حلوا حداقل 40 روز باشد ولی بنا به توصیه پزشک طب سنتی ممکن است طول مدت مصرف آن تا پایان بارداری هم باشد. در هر صورت ، با توجه به میزان کم کاری تیروئید و نیز میزان کنترل و درمان آن (که از طریق آزمایش مشخص می شود) ، طول مدت مصرف آن می تواند فرق بکند و نظر پزشک حاذق طب سنتی در این مورد بهتر خواهد بود.
     
  3. مصرف عسل طبیعی: یکی از عناصر تغذیه ای برای کم کاری تیروئید در دوران حاملگی ، مصرف عسل طبیعی است. مقدار مصرف عسل هم خیلی کم و در حد یک قاشق چایخوری و در دو وعده صبح و شب می باشد ؛ یعنی یک قاشق چایخوری عسل طبیعی در صبح و یک قاشق چایخوری عسل طبیعی در شب مصرف شود. طول مدت مصرف عسل هم همانند طول مدت مصرف حلوای گردو و نبات است. البته نظر پزشک طب سنتی با توجه به روند درمان و کنترل بیماری ممکن است طور دیگری باشد که آن نظر ، شرط است.
     
  4. علاوه بر موارد بالا ، خانم های باردار مبتلا به کم کاری تیروئید در دوران بارداری لازم است تا حد امکان از مصرف مواد غذایی تشدید کننده کم کاری تیروئید مثل انواع کلم و مخصوصا کلم برگ خودداری نمایند.

 

امید است مادران بارداری که از بیماری کم کاری غده تیروئید در دوران بارداری خود رنج می برند با این روش طب سنتی ، درمان شده و دیگر نیازی به مصرف داروهای شیمیایی نداشته باشند انشاء الله تعالی.

 

اشتراک گذاری در:

آخرین مطالب

علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۶ ماه قبل)

روز پنجشنبه چه زمانی است (۶ ماه قبل)

نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۷ ماه قبل)

ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۱۱ ماه قبل)

تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۱ سال قبل)

نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۲ سال قبل)

نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۲ سال قبل)

نزدیکی در روز برای باردار شدن (۲ سال قبل)

آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۲ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۲ سال قبل)

راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۲ سال قبل)

درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۳ سال قبل)

مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۳ سال قبل)

فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

کاهش عوارض بارداری با رژیم غذایی سالم (۳ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی برای بارداری (۳ سال قبل)

رمضان بهترین ماه برای اقدام به بچه دار شدن (۳ سال قبل)

راهکارهایی برای درمان و رفع سردرد روزه دار (۳ سال قبل)

مطالب پربازدید

سریعترین نشانه بارداری (۱۱۵۹۸۶۸ بازدید)

نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۰۵۹۵۶۸ بازدید)

برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۸۸۹۲۱۶ بازدید)

نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۸۰۸۲ بازدید)

شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۳۰۹۲۷ بازدید)

آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۲۸۰۴۳ بازدید)

روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۴۹۶۳۸۰ بازدید)

چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۴۶۳۷ بازدید)

چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۳۹۴۲ بازدید)

بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۳۹۹۶۷۴ بازدید)

مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۶۰۵۴۵ بازدید)

بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۶۷۵۷ بازدید)

عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۵۷۴۱ بازدید)

زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۲۳۴۸۱ بازدید)

درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۵۵۱۱ بازدید)

درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۲۹۹۸۸۳ بازدید)

اول ، وسط و آخر ماه قمری (۲۸۵۹۲۲ بازدید)

وقت زوال خورشید چه زمان و ساعتی است (۲۵۱۲۴۸ بازدید)

تاثیر زمان نزدیکی بر جنسیت جنین (۲۴۵۶۲۸ بازدید)

تاثیر رازیانه بر باردار شدن (۲۴۵۵۲۰ بازدید)

احادیث بارداری

بِهْ بخورد كه نوزاد خوش بوتر و خوش رنگ تر خواهد شد.

حضرت علی عليه السلام درباره زن باردار

ذکر روزهای هفته

ذکر روز شنبه

یا رب العالمین (۱۰۰ مرتبه)

امروز

شنبه

۱ / ۲ / ۱۴۰۳

۱۱ شوال ۱۴۴۵

ماه قمری ۳۰ روزه

۴۴ : ۲۵ : ۰۶

فصل بهار

اوقات شرعی به وقت تهران

انتخاب محل دیگر

اذان صبح: ۰۳:۵۵

طلوع خورشید: ۰۵:۲۵

اذان ظهر: ۱۲:۰۳

اذان عصر: ۱۵:۴۵

غروب خورشید: ۱۸:۴۲

اذان مغرب: ۱۹:۰۱

وقت عشاء: ۱۹:۵۱

نیمه شب شرعی: ۲۳:۱۸

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب و محتوای سایت 2 زندگی چیست؟



مشاهده نظرات