نزدیکی در دوران بارداری از نظر اسلام


بسم الله الرحمن الرحیم

 

نزدیکی در دوران بارداری از نظر اسلام

نزدیکی در دوران بارداری از نظر اسلام چگونه است؟ آیا مقاربت کردن در دوران بارداری از نظر اسلام جایز است؟ چه توصیه ای برای مجامعت در زمان حاملگی از نظر شرع وجود دارد؟ شرایط نزدیکی در بارداری از نظر شرعی چگونه است؟ نزدیکی کردن یکی از مسائل مهم بین زوجین می باشد که در زمان بارداری به دلیل شرایط حاملگی زن و وجود جنین در رحم زن ، از شرایط خاصی برخوردار می باشد. نزدیکی در بارداری از دو نظر قابل بررسی می باشد: 1) از نظر دینی و شرعی و 2) از نظر پزشکی. ما در این مطلب فقط از نظر شرعی می خواهیم عمل مقاربت در حاملگی را بررسی کنیم و سعی می کنیم نظر دین مقدس اسلام را در مورد نزدیکی در زمان بارداری برای شما خوانندگان محترم سایت 2 زندگی بیان کنیم.

برای اینکه بدانیم نظر دین مقدس اسلام در مورد انجام مقاربت در دوران حاملگی چیست ، می توانیم به نظر پیامبر بزرگوار اسلام حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) در این مورد مراجعه کنیم. این بدان جهت است که سخن پیامبر خدا (ص) همان سخن خدای بزرگ است و پیامبر گرامی اسلام چیزی جز سخن خدا نمی گوید. خدای متعال در آیات سوم و چهارم سوره النجم درباره سخنان پیامبر خدا (ص) چنین می فرمایند: وَمَا یَنْطِقُ عَنِ الْهَوَى ﴿۳﴾ إِنْ هُوَ إِلَّا وَحْیٌ یُوحَى ﴿۴﴾ [و از سر هوس سخن نمى‏ گوید (۳) این سخن بجز وحیى كه وحى مى ‏شود نیست (۴)]. پس مطابق فرمایش خدای متعال در این آیات ، سخن پیامبر بزرگوار اسلام (ص) در مورد عمل جماع در بارداری ، همان سخن خدای متعال و دستور دین مقدس اسلام می باشد.

حال که فهمیدیم برای دانستن نظر دین مقدس اسلام در مورد نزدیکی در دوران حاملگی می توانیم به نظر پیامبر خدا (ص) مراجعه کنیم ، ببینیم نظر آن حضرت در مورد عمل نزدیکی مرد با همسر باردار خود در دوران آبستنی چیست. آن حضرت در این خصوص در قالب سفارش به حضرت علی ابن ابیطالب (علیه السلام) چنین می فرمایند:

یا علی! اگر همسرت باردار شد، با او آمیزش مکن مگر آن که با وضو باشی؛ زیرا اگر میانتان فرزندی تقدیر شود کوردل و بخیل خواهد شد.

حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم)

از این این فرمایش پیامبر اعظم (ص) دو نتیجه کلی زیر حاصل می شود:

  • نزدیکی در زمان بارداری از نظر اسلام اشکالی ندارد.
  • بهتر است که زن و مرد در هنگام آمیزش در دوران بارداری با وضو بوده و عمل مقاربت را با داشتن وضو انجام دهند.

پس بنابر این اگر زن حامله در دوران بارداری مشکل خاصی نداشته باشد ، آمیزش مرد با همسر حامله خود و به شرط داشتن وضو ، از نظر اسلام اشکالی ندارد.

اما نکات مهمی در خصوص سلامتی عمل جماع در زمان باردار بودن زن وجود دارند به طوری که بارداری زن با مشکل مواجه نشده ، سلامت بارداری تهدید نشده و خدای ناکرده سبب سقط جنین نیز نشود. در این خصوص ، بیان نکات زیر ، لازم و ضروری به نظر می رسند:

  • نکته اول آن است که دوران های مختلف بارداری از نظر شرایط برای انجام عمل نزدیکی ، یکسان نمی باشند. انجام عمل مقاربت در بعضی از دوران های مربوط به بارداری می تواند تهدیدی برای بارداری و سلامت جنین باشد در حالی که در بعضی از دوران های بارداری ، چنین تهدیدی وجود ندارد یا بسیار کم می باشد. یکی از دوره های مربوط به بارداری که انجام عمل نزدیکی بایستی با احتیاط زیاد صورت بگیرد تا خطری متوجه مساله بارداری و سلامت جنین نشود ، سه ماهه اول بارداری می باشد. سه ماه اول بارداری از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است که در مورد اهمیت این دوران می توانید مطلب اهمیت سه ماه اول بارداری را مطالعه کنید. در مورد انجام عمل نزدیکی در سه ماهه اول حاملگی می توانید به مطلب نزدیکی در سه ماهه اول بارداری مراجعه نمایید. علاوه بر سه ماه اول بارداری ، ماه آخر بارداری هم از لحاظ انجام عمل نزدیکی بسیار حساس می باشد. پس مردان محترم سعی کنند در صورت انجام عمل آمیزش در ماه نهم بارداری حتما رعایت احتیاط لازم را بنمایند.
     
  • نکته دوم به نحوه انجام عمل نزدیکی در زمان بارداری مربوط می شود. مطمئنا به دلیل شرایط خاص حاکم بر بارداری زن و وجود جنین در رحم زن در زمان حاملگی ، رابطه نزدیکی بایستی در کمال آرامش و احتیاط انجام شود. دیگر مثل زمان غیر بارداری نمی توان حرکات تند و برخی حرکات دیگر انجام داد. حرکات مربوط به آمیزش بایستی آرام باشد. ضمنا دخول نبایستی به صورت عمیق باشد زیرا ممکن است سبب وارد آمدن فشار بر دهانه رحم ، پارگی کیسه آب و مشکلات دیگر گردد. علاوه بر این ها ، ارگاسم زن بایستی محدود شود زیرا ارگاسم زن با انقباض دیواره رحم در ارتباط است و هرچه ارگاسم زن ، شدید تر باشد به همان اندازه انقباظ دیواره رحم بیشتر شده و این امر می تواند موجب خطر برای بارداری و تهدیدی برای سقط باشد.
     
  • نکته سوم مربوط به فاصله بین دو عمل نزدیکی متوالی در دوران بارداری می باشد. مردان سعی کنند نزدیکی با همسر باردار خود را به فاصله های خیلی نزدیک به هم انجام ندهند. انجام عمل مجامعت در زمان حاملگی و به فاصله زمانی خیلی کم از یکدیگر ، احتمال تهدید بارداری و خطر سقط جنین را افزایش می دهد. زن و مرد سعی کنند عمل نزدیکی را در زمان بارداری با فاصله زمانی معقول انجام دهند تا هم از رابطه جماع ، بهره مند شده و هم اینکه سلامت بارداری و سلامت جنین تهدید نشود.
     
  • نکته چهارم در مورد خونریزی و لکه بینی بعد از نزدیکی در زمان بارداری می باشد. زنان محترم توجه داشته باشند که هر خونریزی و لکه بینی بعد از انجام مجامعت در حاملگی را جدی بگیرند. درست است که هر خونریزی یا لکه بینی در زمان بارداری نمی تواند دلیلی بر خطر باشد اما برای اطمینان از عدم وجود خطرات احتمالی ، لازم است که خونریزی و لکه بینی بعد از انجام مقاربت در بارداری را جدی بگیریم و به مراکز درمانی مراجعه کنیم.

در این مطلب در مورد نزدیکی در دوران بارداری از نظر دین مقدس اسلام صحبت شد و شرایط آن هم ذکر گردید. ضمنا نکات مهمی در رابطه با عمل نزدیکی در دوران حاملگی ذکر شد که امیدواریم انشاء الله مفید بوده و مورد استفاده قرار بگیرند.

 

اشتراک گذاری در:

آخرین مطالب

عید فطر چند روز است (۵ روز قبل)

علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۶ ماه قبل)

روز پنجشنبه چه زمانی است (۷ ماه قبل)

نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۷ ماه قبل)

ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۱۱ ماه قبل)

تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۱ سال قبل)

نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۲ سال قبل)

نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۲ سال قبل)

نزدیکی در روز برای باردار شدن (۲ سال قبل)

آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۲ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۲ سال قبل)

راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۲ سال قبل)

درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۳ سال قبل)

مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۳ سال قبل)

فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

کاهش عوارض بارداری با رژیم غذایی سالم (۳ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی برای بارداری (۳ سال قبل)

رمضان بهترین ماه برای اقدام به بچه دار شدن (۳ سال قبل)

مطالب پربازدید

سریعترین نشانه بارداری (۱۱۶۰۰۸۷ بازدید)

نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۰۶۰۹۴۵ بازدید)

برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۸۸۹۸۵۱ بازدید)

نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۸۱۲۷ بازدید)

شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۳۱۲۳۶ بازدید)

آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۲۸۴۶۲ بازدید)

روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۴۹۶۷۵۸ بازدید)

چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۴۷۱۸ بازدید)

چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۳۹۸۶ بازدید)

بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۳۹۹۷۷۶ بازدید)

مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۶۰۵۷۶ بازدید)

بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۶۸۱۱ بازدید)

عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۵۷۶۲ بازدید)

زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۲۳۷۹۶ بازدید)

درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۵۵۸۹ بازدید)

درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۲۹۹۹۳۶ بازدید)

اول ، وسط و آخر ماه قمری (۲۸۶۴۶۸ بازدید)

وقت زوال خورشید چه زمان و ساعتی است (۲۵۱۵۲۱ بازدید)

تاثیر زمان نزدیکی بر جنسیت جنین (۲۴۵۶۹۸ بازدید)

تاثیر رازیانه بر باردار شدن (۲۴۵۵۵۱ بازدید)

احادیث بارداری

به ، قوه بینایی را زیاد می کند و محبت در قلب ایجاد می نماید و اگر زن آبستن ، به ، بخورد فرزندانش نیکو (زیبا و شجاع) متولد می شوند.

رسول گرامی اسلام حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم)

ذکر روزهای هفته

ذکر روز پنجشنبه

لا اله الا الله الملک الحق المبین (۱۰۰ مرتبه)

امروز

پنجشنبه

۶ / ۲ / ۱۴۰۳

۱۶ شوال ۱۴۴۵

ماه قمری ۳۰ روزه

۱۸ : ۲۲ : ۱۱

فصل بهار

اوقات شرعی به وقت تهران

انتخاب محل دیگر

اذان صبح: ۰۳:۴۸

طلوع خورشید: ۰۵:۱۹

اذان ظهر: ۱۲:۰۲

اذان عصر: ۱۵:۴۶

غروب خورشید: ۱۸:۴۶

اذان مغرب: ۱۹:۰۵

وقت عشاء: ۱۹:۵۷

نیمه شب شرعی: ۲۳:۱۷

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب و محتوای سایت 2 زندگی چیست؟



مشاهده نظرات