نزدیکی در سه ماهه اول بارداری


بسم الله الرحمن الرحیم

 

نزدیکی در سه ماهه اول باردارینزدیکی در سه ماهه اول بارداری. نزدیکی در سه ماه اول حاملگی چگونه است؟ آیا اقدام به رابطه زناشویی در سه ماهه نخست بارداری ، مطلوب است؟ آیا داشتن رابطه جنسی در سه ماهه اول حاملگی می تواند ضرری برای جنین داشته باشد؟ اصولا چگونه می توانیم در سه ماه اول بارداری نزدیکی و مجامعت داشته باشیم؟ ترس از ایجاد خطر برای جنین از جمله مسائلی است که ذهن زن حامله و همسر او را می تواند هنگام نزدیکی در دوران حاملگی و علی الخصوص در سه ماه اول بارداری درگیر خود بکند.

مجامعت در زمان حاملگی یکی از مسائل مطرح برای زوج زن و شوهر می باشد. نزدیکی در دوران بارداری از جمله مسائلی است که به دلیل حساسیت آن از جمله برای سلامتی جنین ، لازم است تا در مورد آن نکاتی ذکر شود. ممکن است بعضی باورها هم در این زمینه وجود داشته باشد و بعضی از زوجین بر اساس آن باورها تصمیم بگیرند که در این دوران ، عمل نزدیکی انجام بدهند یا نه. علاوه بر مساله نزدیکی در دوران بارداری ، مساله مهم دیگر ، زمان های مختلف مربوط به دوران بارداری جهت انجام عمل جماع می باشد ؛ اینکه در کدام مرحله از بارداری می توان نزدیکی داشت یا نزدیکی در مراحل مختلف دوران بارداری چگونه باید باشد؟

یکی از زمان های حساس مربوط به دوران بارداری ، سه ماهه اول حاملگی می باشد. موضوع مطلب جاری هم بررسی انجام عمل نزدیکی در این زمان است. سؤال مهم در باره انجام عمل مقاربت در سه ماهه نخست حاملگی این است که آیا می توان در این زمان عمل نزدیکی داشت و چنانچه پاسخ ، مثبت است این عمل چگونه باید باشد؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت که در یک بارداری طبیعی که مشکلی برای حاملگی ، مادر آبستن و یا جنین وجود ندارد ، انجام عمل جماع در سه ماهه اول بارداری بلا اشکال است ؛ با اینحال به دلیل حساسیتی که این بخش از دوران بارداری دارد ذکر چند نکته در این خصوص لازم به نظر می رسد.

  • در سه ماهه اول بارداری ، محل جنین در دیواره رحم هنوز به طور کامل محکم نمی باشد و هر گونه انقباضات شدید رحمی ممکن است خدای ناکرده موجب سقط جنین بشود. البته مساله سقط جنین دلایل متعددی دارد اما بی شک یکی از دلیل های آن ، انقباضات شدید دیواره رحمی است که ممکن است منجر به ساقط شدن جنین بشود. مخصوصا اگر این انقباضات ، با فاصله زمانی کوتاه از یکدیگر باشند ، خطر سقط شدن جنین افزایش می یابد. انقباضات رحم در زمان مقاربت از آن جایی ناشی می شود که احساس لذت و ارضاء جنسی در زنان با انقباضات شدید رحمی همراه است و هر چه این احساسات ، بیشتر باشد انقباضات رحم هم بیشتر خواهد بود.

    با توضیحات بیان شده می توان نتیجه گرفت که در یک حاملگی طبیعی ، آمیزش در سه ماهه اول حاملگی اشکالی ندارد منتها لازم است که اولا ، تعداد آمیزش در این مدت ، کمتر باشد تا فاصله بین انقباضات رحمی که ممکن است سبب سقط جنین بشود ، به حداکثر برسد و ثانیا خانم ها سعی کنند از ارضاء شدید و کامل تا حد امکان خودداری کنند. با رعایت این دو نکته ، انشاء الله بتوان هم از آمیزش جنسی لذت برد و هم لطمه ای به بارداری و جنین وارد نشود.

    در مورد بارداری های غیر طبیعی و مشکل دار ، مطمئنا لازم است تا نظر پزشک معالج در این زمینه رعایت شود تا خدای ناکرده مشکلی برای خانم حامله و جنین پیش نیاید و تهدیدی برای حاملگی نباشد؛ زیرا بعضی از خانم ها به دلیل شرایط حساس بارداری شاید قادر به انجام عمل نزدیکی نباشند و حتما بایستی در صورتی که چنین مواردی وجود دارد با پزشک معالج مطرح شود تا راه حل مناسب اتخاذ گردد.
     
  • نکته مهم دیگری که نه تنها در سه ماهه اول بارداری بلکه در کل طول مدت بارداری ، رعایت آن لازم است آن است که سعی شود حتما آمیزش با حالت وضو باشد. پیامبر خدا حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) در ضمن سفارش هایی که در باب مجامعت به حضرت علی بن ابیطالب (علیه السلام) دارند در این باره می فرمایند: "یا علی! اگر همسرت باردار شد، با او آمیزش مکن مگر آن که با وضو باشی؛ زیرا اگر میانتان فرزندی تقدیر شود کوردل و بخیل خواهد شد." پس بهتر است زن و مرد در زمانی که زن حامله است و هنگام مقاربت ، با وضو باشند. البته لازم به توضیح است که داشتن وضو در زمان مقاربت بسیار خوب است حتی در زمانی که زن ، حامله نباشد. در این خصوص مطالعه مطلب تاثیر وضو در زمان آمیزش بر فرزند توصیه می گردد.
     
  • نکته سوم و مهم در ارتباط با نزدیکی در دوران بارداری آن است که حدالامکان مردان سعی کنند از دخول کامل آلت خودداری کنند زیرا دخول کامل آلت ممکن است سبب لکه بینی ، تحریک دهانه رحم و پاره شدن کیسه آب و احتمالا موجب سقط جنین بشود. اهمیت این موضوع مخصوصا در زنان بارداری بیشتر است که در آن ها برای جلوگیری از سقط جنین ، دهانه رحم دوخته می شود. در مورد نزدیکی با اینگونه زنان حامله حتما لازم است در مورد دخول ، دقت شود و نظر پزشک زنان زایمان هم در این خصوص مد نظر قرار بگیرد.

 

اصولا به دلیل حساسیت شرایط زن حامله ، انجام عمل مقاربت و رابطه جنسی در دوران بارداری بهتر است همراه با آرامش و احتیاط باشد و از انجام هر عمل شتابزده و تند ، خودداری گردد. ضمنا تعداد دفعات آمیزش ، محدود شود و در مواردی که خانمی دارای مشکلاتی در این دوران است حتما با نظر پزشک مجرب در این خصوص اقدام شود. در پایان باید گفت که انجام عمل نزدیکی در زمان بارداری بایستی تا حدی محدود گردد و نمی توان همانند شرایط غیر زمان بارداری عمل کرد و این محدودیت به دلیل شرایط بارداری زن و حساسیت نسبت به سلامتی جنین می باشد. امید است با رعایت دستورات لازم ، هم بتوان از آمیزش جنسی در دوران بارداری بهره مند شد و هم به سلامت بارداری و جنین آسیبی وارد نشود.

 

اشتراک گذاری در:

آخرین مطالب

عید فطر چند روز است (۵ روز قبل)

علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۶ ماه قبل)

روز پنجشنبه چه زمانی است (۷ ماه قبل)

نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۷ ماه قبل)

ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۱۱ ماه قبل)

تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۱ سال قبل)

نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۲ سال قبل)

نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۲ سال قبل)

نزدیکی در روز برای باردار شدن (۲ سال قبل)

آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۲ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۲ سال قبل)

راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۲ سال قبل)

درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۳ سال قبل)

مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۳ سال قبل)

فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

کاهش عوارض بارداری با رژیم غذایی سالم (۳ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی برای بارداری (۳ سال قبل)

رمضان بهترین ماه برای اقدام به بچه دار شدن (۳ سال قبل)

مطالب پربازدید

سریعترین نشانه بارداری (۱۱۶۰۰۸۸ بازدید)

نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۰۶۰۹۴۶ بازدید)

برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۸۸۹۸۵۱ بازدید)

نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۸۱۲۷ بازدید)

شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۳۱۲۳۸ بازدید)

آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۲۸۴۶۲ بازدید)

روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۴۹۶۷۵۸ بازدید)

چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۴۷۱۸ بازدید)

چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۳۹۸۶ بازدید)

بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۳۹۹۷۷۶ بازدید)

مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۶۰۵۷۶ بازدید)

بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۶۸۱۱ بازدید)

عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۵۷۶۲ بازدید)

زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۲۳۷۹۶ بازدید)

درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۵۵۸۹ بازدید)

درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۲۹۹۹۳۶ بازدید)

اول ، وسط و آخر ماه قمری (۲۸۶۴۶۹ بازدید)

وقت زوال خورشید چه زمان و ساعتی است (۲۵۱۵۲۲ بازدید)

تاثیر زمان نزدیکی بر جنسیت جنین (۲۴۵۶۹۸ بازدید)

تاثیر رازیانه بر باردار شدن (۲۴۵۵۵۱ بازدید)

احادیث بارداری

به زنان باردار خود كُندر دهيد چرا كه كودك ، اگر در شكم مادر با كُندر تغذيه شود ، دلش استوار و عقلش افزون مى شود؛ اگر پسر باشد ، شجاع مى گردد و اگر دختر باشد سَرين او درشت شده و مورد علاقه شوهرش قرار مى گيرد.

پیامبر بزرگوار اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)

ذکر روزهای هفته

ذکر روز پنجشنبه

لا اله الا الله الملک الحق المبین (۱۰۰ مرتبه)

امروز

پنجشنبه

۶ / ۲ / ۱۴۰۳

۱۶ شوال ۱۴۴۵

ماه قمری ۳۰ روزه

۱۸ : ۲۶ : ۱۱

فصل بهار

اوقات شرعی به وقت تهران

انتخاب محل دیگر

اذان صبح: ۰۳:۴۸

طلوع خورشید: ۰۵:۱۹

اذان ظهر: ۱۲:۰۲

اذان عصر: ۱۵:۴۶

غروب خورشید: ۱۸:۴۶

اذان مغرب: ۱۹:۰۵

وقت عشاء: ۱۹:۵۷

نیمه شب شرعی: ۲۳:۱۷

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب و محتوای سایت 2 زندگی چیست؟



مشاهده نظرات