5 روز طلایی برای باردار شدن


بسم الله الرحمن الرحیم

 

5 روز طلایی برای بارداری

5 روز طلایی برای باردار شدن چه روزهایی هستند؟ پنج زمان طلایی برای بارداری کدام زمان ها هستند؟ 5 روز طلایی برای حامله شدن را از کجا بدانیم؟ اهمیت 5 روز طلایی برای حاملگی چقدر است؟ چه لزومی دارد که زمان های طلایی برای نزدیکی کردن را بدانیم و آیا بدون اطلاع از این زمان ها نمی توان حامله شد؟ در این مطلب قصد داریم در مورد 5 زمان طلایی برای باردار شدن صحبت کرده و خوانندگان محترم سایت 2 زندگی را با 5 زمان طلایی نزدیکی کردن آشنا کنیم که نقش بسیار زیادی در حاملگی دارند.

دانستن زمان های طلایی نزدیکی کردن از اهمیت زیادی برای باردار شدن برخوردار می باشد. اگر از این زمان ها اطلاع صحیح داشته باشیم می توانیم شانس باردار شدن را بالاتر ببریم. اما این 5 روز طلایی برای حامله شدن چه زمان هایی هستند و در کدام قسمت از دوره پریود زنان واقع شده اند؟ همانطور که ممکن است شما نیز اطلاع داشته باشید ، زنان فقط در یک بازه زمانی کوتاه و محدود از دوره عادت ماهانه خود قادر به باروری هستند و این به دلیل شرایط آزاد شدن تخمک از تخمدان های زن و انجام عمل تخمک گذاری می باشد. به همین دلیل هم است که گفته می شود شانس بارداری در هر ماه در حدود 25 درصد می باشد. اما اگر زمان های طلایی برای بارداری را در نظر بگیریم ، شانس بارداری از این هم کمتر است و اگر زمان های توصیه شده از نظر شرع برای انجام عمل نزدیکی را هم بر این مطلب بیفزاییم ، شانس بارداری و حاملگی در هر ماه بسیار کمتر هم می شود و ممکن است گاهی اوقات به دلیل نبود زمان مناسب نزدیکی از نظر شرعی ، شانس بارداری حتی به صفر هم برسد. در ادامه مطلب به این موضوعات پی خواهید برد و توضیحات بیشتری در این زمینه ارائه خواهد شد.

حال می خواهیم بررسی کنیم و ببینیم که 5 روز طلایی برای باردار شدن در کدام قسمت از سیکل قاعدگی زنان قرار دارند. همانگونه که در مطلب مراحل پریود و قاعدگی زنان از نظر اقدام به بارداری اشاره شده است ، دوره پریود در زنان از نظر انجام عمل نزدیکی و اقدام به باردار شدن به سه قسمت اساسی تقسیم بندی می شود. دوره اول ، دوره دوم و دوره سوم.

  1. دوره اول که از زمان شروع عادت ماهانه تا زمان پاک شدن زن از خون حیض و انجام غسل حیض می باشد. در هر کجای مطلب جاری که از پاک شدن زن صحبت شد ، منظور همان پاک شدن زن از خون حیض که پس از پایان یافتن خونریزی حیض و انجام دادن غسل حیض است ، می باشد.
     
  2. دوره دوم که از روز بعد از پاک شدن زن شروع شده و تا روز تخمک گذاری و یا نهایتا تا یک روز پس از تخمک گذاری می باشد.
     
  3. دوره سوم هم پس از اتمام دوره دوم و تا پایان دوره عادت ماهانه می باشد.

از سه دوره اشاره شده در بالا ، دوره دوم از نظر بارداری و حامله شدن از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است و 5 روز طلایی ذکر شده در همین دوره قرار دارند. شکل زیر ، نمودار روزهای از شروع قاعدگی تا روز تخمک گذاری را در زنان نشان می دهد. این نمودار برای دوره عادت ماهانه 28 روزه است. در این نمودار ، روز پاک شدن زن در روز هفتم قاعدگی فرض شده است. معمولا دوره عادت ماهانه در زنان ، 28 روزه بوده و روز پاک شدن هم در روز هفتم قاعدگی یا در حوالی آن قرار دارد. این نمودار شامل دوره اول و دوره دوم قاعدگی است که در بالا به آن ها اشاره شد.

دوره پریود از شروع تا تخمک گذاری

با توجه به نمودار بالا ، به نتایج زیر اشاره می کنیم:

  • 7 روز اول از دوره پریود که همان دوره اول قاعدگی زنان می باشد ، انجام عمل آمیزش و نزدیکی کردن ، حرام است و بایستی از این کار خودداری کرد. در این مثال ، 7 روز است و در شرایط خانم ها ممکن است کمی کمتر یا بیشتر از 7 روز هم باشد و در حالت کلی از روز اول شروع قاعدگی و آغاز خونریزی حیض تا روز پاک شدن زن از خونریزی قاعدگی و انجام غسل حیض می باشد. حالا این زمان ، هر چند روز شد همان را در نظر می گیریم که ما در این مثال ، آن را 7 روز فرض گرفته ایم.
     
  • پس از دوره اول ، دوره دوم شروع می شود که از روز پس از پاک شدن زن تا روز تخمک گذاری ادامه دارد. این دوره ، همان دوره دوم قاعدگی زنان می باشد.در این دوره و دوره سوم ، انجام عمل نزدیکی با زن ، جایز است (البته اگر زن به طور کامل از خونریزی حیض پاک نشده و لکه بینی داشته باشد ، عمل نزدیکی کردن شرایط خاصی دارد که لازم است با توجه به نظر مرجع تقلید در این زمینه اقدام کرد. در این موقع ، شرایطی پیش می آید که به آن ، استحاضه گفته می شود و شرایط نزدیکی در زمان استحاضه بایستی مطابق فتوای مرجع تقلید در نظر گرفته شود).
     
  • دوره دوم قاعدگی ، بهترین زمان برای انجام عمل نزدیکی به منظور باردار شدن می باشد. در مثال ما ، این دوره از روز هشتم عادت ماهانه تا روز چهاردهم عادت ماهانه قرار گرفته است. در حالت کلی و همانطور که در بالا اشاره شد ، از روز بعد از پاک شدن زن تا روز تخمک گذاری می باشد. همانطور که در شکل بالا مشخص شده است ، این روز ها 7 روز هستند که با رنگ های سبز تیره ، سبز روشن و بنفش مشخص شده اند.
     
  • دو روز اول از 7 روز اشاره شده ، برای آمیزش و نزدیکی مناسب نیستند (این روزها با رنگ سبز تیره مشخص شده اند) و بهتر است که در این دو روز عمل نزدیکی انجام نشود و بهترین کار آن است که از روز سوم پس از پاک شدن که در مثال ما ، روز دهم از چرخه قاعدگی می شود اقدام به عمل نزدیکی کرد.
     
  • از روز دهم سیکل قاعدگی تا روز چهاردهم سیکل قاعدگی که در مثال ما ، 5 روز بوده و در تصویر بالا نیز با یک کادر مستطیلی نقطه چین مشخص شده اند ، همان 5 روز طلایی اشاره شده برای بارداری می باشند. احتمال و شانس بارداری سالم در این 5 روز از همه زمان ها بیشتر می باشد.

اگر فقط این 5 روز را برای بارداری و حاملگی انتخاب کنیم ، با توجه به اینکه دوره کل عادت ماهانه را 28 روزه فرض کرده ایم در نتیجه ، شانس بارداری در حدود 17.86 درصد می شود (عدد 5 را بر عدد 28 تقسیم کرده و حاصل را در عدد 100 ضرب می کنیم) و همانطور که در بالا نیز اشاره شد از شانس بارداری 25 درصد معمول ، کمتر است. اما مطلب مهمی که وجود دارد و حتما بایستی به آن دقت شود این است که از نظر شرعی ممکن است همه یا قسمتی از این 5 روز برای انجام عمل نزدیکی مناسب نباشند. در این حالت ، شانس بارداری بازهم کمتر می شود. مثلا فرض کنیم طبق برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام فقط تعداد 3 روز از این 5 روز برای انجام عمل نزدیکی مناسب باشند. در این حالت شانس بارداری در حدود 10.71 درصد خواهد شد (عدد 3 را بر عدد 28 تقسیم کرده و حاصل را در عدد 100 ضرب می کنیم).

ممکن است حتی مطابق برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام تعداد روزهای مناسب برای انجام عمل نزدیکی حتی کمتر از 3 روز هم باشد و گاهی ممکن است اصلا روز مناسبی از نظر شرعی برای اقدام به بارداری در بین این 5 روز طلایی نباشد که در این حالت ، احتمال بارداری ، صفر می شود. البته صفر بودن یا کمتر بودن احتمال بارداری با در نظر گرفتن روزهای مناسب آمیزش از نظر شرعی می باشد و اگر مسائل شرعی را در نظر نگیریم ، همان احتمال بارداری حدود 25 درصد وجود دارد. اگر می خواهیم بارداری سالمی داشته و فرزندان سالمی را نیز به اذن الهی به دنیا بیاوریم لازم است که حتما در روزهای توصیه شده از نظر شرعی ، عمل نزدیکی را انجام دهیم یا لااقل از انجام عمل نزدیکی در زمان های نهی شده پرهیز کنیم. زمان های نهی شده برای نزدیکی از نظر شرعی در مطلب زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه اشاره شده اند.

پس با توجه به مطالب بالا نتیجه گیری کلی زیر حاصل می شود:

  1. روزهای طلایی که برای انجام عمل نزدیکی برای باردار شدن مناسب هستند ، در حدود 5 روز هستند که از روز سوم پس از پاک شدن زن تا روز تخمک گذاری می باشند. در بعضی از خانم ها ممکن است این روزها کمی کمتر یا بیشتر هم باشند ولی فرمول کلی محاسبه این روزها همان است و آن در نظر گرفتن روزهایی است که از روز سوم پس از پاک شدن زن تا روز آزاد شدن تخمک از تخمدان زن می باشند.
     
  2. همه 5 روز طلایی ممکن است از نظر شرعی برای انجام عمل نزدیکی مناسب نباشند که در این حالت با استفاده از برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام می توانیم ، روزهای مناسب از نظر شرعی برای انجام عمل مجامعت در بین این 5 روز را پیدا کنیم.
     
  3. اگر زمان های توصیه شده از نظر شرعی را نیز مد نظر قرار ندادید (البته توصیه ما این است که حتما عمل نزدیکی را در زمان های سفارش شده از نظر شرع انجام دهید) ، لااقل از آمیزش در زمان های نهی شده از نظر شرعی پرهیز کنید. این زمان ها هم که در مطلب زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه توضیح داده شده اند.
     
  4. اگر زمان های توصیه شده یا زمان های نهی شده از نظر شرعی برای عمل نزدیکی را در نظر بگیریم ، ممکن است گاهی حتی یک روز مناسب هم برای نزدیکی نباشد. در این صورت سعی کنیم از اقدام به نزدیکی و بچه دار شدن در این ماه خودداری کرده و برای ماه بعد ، برنامه بارداری خود را تنظیم کنیم.

امید است با دانستن زمان هایی طلایی برای حامله شدن و رعایت دستورات شرعی در زمینه مجامعت ، زنان محترم ، بارداری سالمی را تجربه نموده و فرزندان سالم و صالحی را نیز انشاء الله به دنیا بیاورند.

 

اشتراک گذاری در:

آخرین مطالب

عید فطر چند روز است (۵ روز قبل)

علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۶ ماه قبل)

روز پنجشنبه چه زمانی است (۷ ماه قبل)

نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۷ ماه قبل)

ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۱۱ ماه قبل)

تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۱ سال قبل)

نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۲ سال قبل)

نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۲ سال قبل)

نزدیکی در روز برای باردار شدن (۲ سال قبل)

آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۲ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۲ سال قبل)

راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۲ سال قبل)

درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۳ سال قبل)

مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۳ سال قبل)

فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

کاهش عوارض بارداری با رژیم غذایی سالم (۳ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی برای بارداری (۳ سال قبل)

رمضان بهترین ماه برای اقدام به بچه دار شدن (۳ سال قبل)

مطالب پربازدید

سریعترین نشانه بارداری (۱۱۶۰۰۹۴ بازدید)

نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۰۶۰۹۸۲ بازدید)

برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۸۸۹۸۷۶ بازدید)

نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۸۱۲۸ بازدید)

شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۳۱۲۴۶ بازدید)

آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۲۸۴۷۲ بازدید)

روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۴۹۶۷۷۰ بازدید)

چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۴۷۱۸ بازدید)

چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۳۹۸۷ بازدید)

بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۳۹۹۷۸۱ بازدید)

مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۶۰۵۷۷ بازدید)

بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۶۸۱۳ بازدید)

عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۵۷۶۳ بازدید)

زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۲۳۸۰۰ بازدید)

درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۵۵۹۱ بازدید)

درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۲۹۹۹۴۰ بازدید)

اول ، وسط و آخر ماه قمری (۲۸۶۴۷۷ بازدید)

وقت زوال خورشید چه زمان و ساعتی است (۲۵۱۵۳۰ بازدید)

تاثیر زمان نزدیکی بر جنسیت جنین (۲۴۵۶۹۸ بازدید)

تاثیر رازیانه بر باردار شدن (۲۴۵۵۵۲ بازدید)

احادیث بارداری

به زنان باردارتان بِهْ بدهيد ؛ چرا كه اخلاق فرزندانتان را نيكو مى گرداند.

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم)

ذکر روزهای هفته

ذکر روز پنجشنبه

لا اله الا الله الملک الحق المبین (۱۰۰ مرتبه)

امروز

پنجشنبه

۶ / ۲ / ۱۴۰۳

۱۶ شوال ۱۴۴۵

ماه قمری ۳۰ روزه

۰۱ : ۰۴ : ۱۴

فصل بهار

اوقات شرعی به وقت تهران

انتخاب محل دیگر

اذان صبح: ۰۳:۴۸

طلوع خورشید: ۰۵:۱۹

اذان ظهر: ۱۲:۰۲

اذان عصر: ۱۵:۴۶

غروب خورشید: ۱۸:۴۶

اذان مغرب: ۱۹:۰۵

وقت عشاء: ۱۹:۵۷

نیمه شب شرعی: ۲۳:۱۷

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب و محتوای سایت 2 زندگی چیست؟



مشاهده نظرات