اولویت بندی زمان ها برای نزدیکی کردن


بسم الله الرحمن الرحیم

 

اولویت بندی زمان ها برای نزدیکی کردن

اولویت بندی زمان ها برای نزدیکی کردن چیست؟ چرا اولویت بندی زمان برای مقاربت مخصوصا برای باردار شدن زن اهمیت دارد؟ چگونه زمان را برای مجامعت ، اولویت بندی کنیم؟ اولویت بندی زمان ها برای جماع بر چه اساسی انجام می شود؟ آگاهی از زمان های مختلف برای نزدیکی کردن چه اهمیتی در سلامتی جنین دارد؟ عدم آگاهی از شرایط زمانی مختلف برای مجامعت چه عواقبی می تواند برای سلامتی جنین و برای کل بارداری داشته باشد؟ در این مطلب قصد داریم تا در مورد اولویت بندی زمان برای نزدیکی کردن مخصوصا برای حامله نمودن زن صحبت کنیم و نکات مهمی را در این خصوص برای شما خوانندگان محترم سایت 2 زندگی بیان کنیم.

قبل از همه لازم است این موضوع روشن شود که اصولا چه نیازی وجود دارد که زمان ها را برای نزدیکی کردن مورد اولویت بندی قرار دهیم؟ مگر امکان ندارد که هر زمان که خواستیم برای نزدیکی کردن اقدام کنیم؟ پاسخ به این پرسش ها می تواند هدف و نیت ما را از مطرح کردن این موضوع روشن کند. حقیقت مطلب از این نکته ناشی می شود که از نظر شرعی و از نظر دستورات دین مقدس اسلام ، همه زمان ها برای نزدیکی کردن مخصوصا برای اقدام به بچه دار شدن ، مناسب نیستند. شاید چنین تصور شود که این دستورات فقط برای مسلمانان می باشد و اهل سایر ادیان از این قاعده مستثنی می باشند. اما حقیقت آن است که این دستورات برای همه نوع بشر از هر دین و مذهب و آیینی می باشد. پس با این مقدمه می خواهیم به قسمت مهم و اصلی مساله وارد شویم.

گفتیم که از نظر شرع مقدس اسلام همه زمان ها برای آمیزش و نزدیکی کردن مناسب نیستند. پس طبیعی است که مفاهیمی نظیر "زمان مناسب برای نزدیکی کردن" و "زمان نامناسب برای نزدیکی کردن" را داشته باشیم. بله کاملا صحیح است و ما زمان هایی را به عنوان زمان مناسب از نظر شرعی برای مجامعت مخصوصا به منظور باردار شدن زن داریم. این زمان ها "زمان های توصیه شده برای نزدیکی کردن" هم نامیده می شوند زیرا که این زمان ها از جانب پیامبر بزرگوار اسلام حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) مورد توصیه و سفارش قرار گرفته اند. این سفارشات در قالب توصیه هایی که آن حضرت به حضرت علی ابن ابیطالب (علیه السلام) در باب مجامعت دارند بیان شده اند. زمان های توصیه شده برای آمیزش در مطلب شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام مورد اشاره قرار گرفته اند. برای راحتی و درک بهتر و عامیانه این زمان ها می توانید از برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام که به همین منظور و با استفاده از دستورات شرع مقدس اسلام طراحی شده است استفاده نمایید.

حال که با زمان های مناسب برای مقاربت از نظر شرع مقدس اسلام آشنا شدیم ، می رویم به سراغ زمان های نامناسب برای مقاربت از نظر شرع مقدس اسلام. منظور از این گفته ها و ذکر زمان های نامناسب برای  عمل نزدیکی مخصوصا به منظور حاملگی زن آن است که اوقاتی در طول شبانه روز و در طول ماه های قمری وجود دارند که دین مقدس اسلام ، آن اوقات را برای اقدام به جماع مخصوصا در جهت اقدام به بچه دار شدن ، مناسب ندانسته و مکروه شمرده شده و بعضا (مثل زمان خونریزی عادت ماهانه زن) حرام اعلام شده اند. این زمان ها نیز در مطلب زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه مورد بررسی قرار گرفته اند. اقدام به نزدیکی کردن در این زمان های نامناسب سبب بروز مشکلات مختلف برای زن و مرد و همچنین برای جنین می تواند بشود. اگر دنبال زندگی سالم و داشتن فرزندان سالم و صالح هستیم و اگر طاعت و بندگی خدای بزرگ برای ما اهمیت دارد بهتر است (و بعضی اوقات در مورد زمان های حرام ، واجب است) که از نزدیکی کردن در این زمان ها علی الخصوص برای بچه دار شدن اجتناب کنیم. یکی از مضرات بارز نزدیکی کردن در زمان های نهی شده ، سقط جنین می باشد. از مضرات دیگر می توان از ابتلاء جنین به بیماری صرع نام برد.

حال که با دو مفهوم "زمان های مناسب و توصیه شده" و "زمان های نامناسب و نهی شده" برای نزدیکی کردن از نظر شرع مقدس اسلام آشنا شدیم شاید برای بعضی افراد از جمله خود شما این سؤال مطرح شود که آیا زمان ها برای نزدیکی کردن از نظر شرعی فقط محدود به این دو حالت هستند یا زمان های دیگری هم علاوه بر این دو نوع ، وجود دارند؟

در پاسخ پرسش بالا بایستی عرض شود که اگر شما نیز چنین سؤالی در ذهن خود دارید مطمئن باشید که سؤال خوبی را مطرح نموده اید. بله علاوه بر دو نوع زمان یاد شده ، نوع سوم از زمان ها هم وجود دارند که مساله نزدیکی کردن در آن ها را در اینجا بررسی می کنیم. اول اجازه دهید ببینیم که این نوع زمان ها چه زمان هایی هستند. در یک کلام ساده می توان گفت که این زمان ها عموما در مابین زمان های مناسب و نامناسب برای نزدیکی کردن قرار دارند. به عبارت بهتر ، این نوع زمان ها ، زمان هایی هستند که نه مثل زمان های مناسب برای نزدیکی کردن مورد سفارش قرار گرفته اند و نه مثل زمان های نامناسب برای نزدیکی کردن مورد نهی واقع شده اند. به عبارت دیگر ، نزدیکی کردن در این زمان ها که در این مطلب به آن ها زمان های نوع سوم اطلاق می کنیم ، نه فواید نزدیکی کردن در زمان های مناسب را دارند و نه مضرات و خدای ناکرده گناه زمان های نهی شده برای نزدیکی کردن را. یک امری فی مابین خوب و بد می توان به این زمان ها اطلاق کرد. روش تشخیص زمان های نوع سوم هم به این شکل است که هر زمانی که جزء زمان های توصیه شده یا نهی شده برای مجامعت از نظر شرعی نباشد ، جزء زمان های نوع سوم محسوب می گردد.

برای نمونه از زمان های نوع سوم می توان به شب شنبه اشاره کرد. شب شنبه از نظر شرعی برای نزدیکی کردن مورد سفارش واقع نشده است. از طرف دیگر مورد نهی هم واقع نشده است. حال سؤال دیگری مطرح می شود و آن این است که آیا در زمان های نوع سوم می توان اقدام به نزدیکی کرد و یا برای باردار شدن زن اقدام نمود؟ پاسخ این پرسش ، مثبت است. اما توجه داشته باشیم که این زمان ها مزایای زمان های مناسب و توصیه شده برای نزدیکی کردن را ندارند و اولویت اصلی ما برای انتخاب زمان به منظور جماع مخصوصا برای اقدام به بچه دار شدن بایستی زمان های سفارش شده باشد که در برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام هم این زمان ها محاسبه گردیده اند.

با توجه به مطالب ذکر شده در بالا به این نتیجه می رسیم که زمان های مربوط به آمیزش را مخصوصا به منظور اقدام به بچه دار شدن بایستی به شکل زیر اولویت بندی کنیم:

  1. از نزدیکی کردن در زمان های نهی شده برای آمیزش به صورت جدی خودداری کنیم.
     
  2. از زمان های سفارش شده ، برای نزدیکی کردن استفاده کنیم.
     
  3. در صورتی که به دلایل مختلف ، امکان نزدیکی کردن در زمان های توصیه شده از نظر شرع وجود نداشت می توان از زمان های نوع سوم به منظور مجامعت استفاده کرد.

 

امیدواریم که این مطلب گام مهمی در جهت سالم سازی جامعه بشری مخصوصا سالم سازی جوامع مسلمان باشد انشاء الله تعالی.

 

اشتراک گذاری در:

آخرین مطالب

عید فطر چند روز است (۴ روز قبل)

علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۶ ماه قبل)

روز پنجشنبه چه زمانی است (۷ ماه قبل)

نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۷ ماه قبل)

ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۱۱ ماه قبل)

تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۱ سال قبل)

نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۲ سال قبل)

نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۲ سال قبل)

نزدیکی در روز برای باردار شدن (۲ سال قبل)

آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۲ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۲ سال قبل)

راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۲ سال قبل)

درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۳ سال قبل)

مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۳ سال قبل)

فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۳ سال قبل)

کاهش عوارض بارداری با رژیم غذایی سالم (۳ سال قبل)

فاصله بین دو نزدیکی برای بارداری (۳ سال قبل)

رمضان بهترین ماه برای اقدام به بچه دار شدن (۳ سال قبل)

مطالب پربازدید

سریعترین نشانه بارداری (۱۱۶۰۰۲۰ بازدید)

نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۰۶۰۶۴۴ بازدید)

برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۸۸۹۷۲۸ بازدید)

نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۸۱۱۸ بازدید)

شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۳۱۱۷۹ بازدید)

آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۲۸۳۶۷ بازدید)

روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۴۹۶۶۷۳ بازدید)

چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۴۶۹۵ بازدید)

چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۳۹۷۹ بازدید)

بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۳۹۹۷۶۰ بازدید)

مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۶۰۵۷۱ بازدید)

بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۶۷۹۵ بازدید)

عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۵۷۵۶ بازدید)

زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۲۳۷۳۶ بازدید)

درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۵۵۷۲ بازدید)

درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۲۹۹۹۲۲ بازدید)

اول ، وسط و آخر ماه قمری (۲۸۶۳۴۰ بازدید)

وقت زوال خورشید چه زمان و ساعتی است (۲۵۱۴۴۹ بازدید)

تاثیر زمان نزدیکی بر جنسیت جنین (۲۴۵۶۸۷ بازدید)

تاثیر رازیانه بر باردار شدن (۲۴۵۵۴۳ بازدید)

احادیث بارداری

آميزش پس از آميزش ، بدون اين كه ميان آنها غسل باشد ديوانگى را براى فرزند در پى مى آورد.

حضرت امام رضا(علیه السلام)

ذکر روزهای هفته

ذکر روز چهارشنبه

یا حی یا قیوم (۱۰۰ مرتبه)

امروز

چهارشنبه

۵ / ۲ / ۱۴۰۳

۱۵ شوال ۱۴۴۵

ماه قمری ۳۰ روزه

۴۲ : ۵۵ : ۰۵

فصل بهار

اوقات شرعی به وقت تهران

انتخاب محل دیگر

اذان صبح: ۰۳:۴۹

طلوع خورشید: ۰۵:۲۰

اذان ظهر: ۱۲:۰۲

اذان عصر: ۱۵:۴۶

غروب خورشید: ۱۸:۴۵

اذان مغرب: ۱۹:۰۴

وقت عشاء: ۱۹:۵۵

نیمه شب شرعی: ۲۳:۱۷

نظرسنجی

نظر شما در مورد مطالب و محتوای سایت 2 زندگی چیست؟



مشاهده نظرات