بسم الله الرحمن الرحیم
تست بارداری را چگونه انجام دهیم؟ تست بارداری در خانه برای تشخیص بارداری کافی است یا نیاز است که از تست بارداری در آزمایشگاه استفاده کنیم؟ در چه صورت از تست خانگی بارداری استفاده کنیم؟ چه زمانی از تست بارداری آزمایشگاهی استفاده کنیم؟ در چه شرایطی بهتر است که از هر دو روش تست حاملگی استفاده کنیم؟ تست بارداری در خانه چگونه انجام می شود؟ با چه روش و ابزارهایی می توان باردار بودن را در خانه تشخیص داد؟ بعد از مثبت شدن نتیجه تست بارداری در منزل چه کار کنیم؟ آیا بهتر است که در ابتدا از کدام تست بارداری استفاده کنیم ؛ تست حاملگی خانگی یا تست حاملگی آزمایشگاهی؟ اگر شما نیز چنین سؤالاتی دارید پس با ما همراه باشید زیرا در این مطلب می خواهیم در مورد تست بارداری در خانه یا در آزمایشگاه صحبت کنیم.
هنگامی که برای بارداری اقدام می شود یا حتی زمانی که قصد بارداری نداریم اما بنا به عللی به باردار شدن خود مشکوک هستیم می توانیم از یک تست بارداری جهت تعیین تکلیف حاملگی استفاده کنیم. زمانی شاید علاقمند باشیم که از یک تست بارداری خانگی استفاده کرده و در خانه از احتمال بارداری یا عدم بارداری خود آگاه شویم و زمانی هم ممکن است که علاقمند باشیم یا نیاز باشد که از یک تست بارداری آزمایشگاهی جهت تشخیص وضعیت حاملگی استفاده کنیم.
چند سؤال در این زمینه وجود دارد که نیازمند پاسخ مناسب هستند. از جمله این سؤالات می توان سؤالات زیر را مطرح کرد:
به این سؤالات می توان سؤالات متعددی را افزود. ما قصد داریم تا حد امکان به این سؤالات پاسخ داده و روش های تست بارداری خانگی و آزمایشگاهی و لزوم استفاده از هر کدام را بررسی کنیم.
زمانی که به دلایل گوناگون احتیاج داریم که باردار شدن یا عدم بارداری را تشخیص دهیم ، به یک روش تست بارداری احتیاج داریم. ممکن است که گاهی اوقات بخواهیم از چندین روش مختلف تست بارداری استفاده کنیم اما حداقل لازم است که از یک روش تشخیص حاملگی استفاده کنیم. به نظر ، عاقلانه است که ابتدا از یک تست بارداری خانگی جهت تشخیص اولیه حاملگی استفاده کنیم. این اولویت از آن جهت است که تست بارداری در منزل از تست بارداری در آزمایشگاه ، راحت تر و ارزان تر است و همچنین به راحتی می توان مثبت یا منفی بودن احتمالی بارداری را فهمید.
اما شاید سؤال شود که چگونه می توان به نتیجه و دقت تست حاملگی در خانه اطمینان پیدا کرد؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت که این موضوع به چند عامل مهم بستگی دارد که در اینجا به برخی از این عوامل اشاره می کنیم:
ملاحظه می گردد که با رعایت سه نکته بالایی (دقت عامل انسانی ، دقت دستگاه تست کننده و زمان مناسب تست بارداری) می توان دقت تست حاملگی در منزل را افزایش داد و در نتیجه می توان به نتیجه این تست تا حد زیادی مطمئن بود.
اما گاهی اوقات با وجود مثبت شدن نتیجه تست بارداری خانگی ممکن است که بارداری سالمی شکل نگرفته باشد! شاید تعجب کنید اما این احتمال وجود دارد و آن زمانی است که با وضعیت هایی نظیر بارداری پوچ یا بارداری خارج از رحم مواجه باشیم. در اینگونه موارد بهتر است که از یک تست بارداری آزمایشگاهی که دارای قدرت تشخیص بالاتری است استفاده کنیم.
سؤال دیگری که ممکن است برای برخی از عزیزان مطرح باشد این است که اصولا چه نیازی است که از روش های تشخیص بارداری در منزل استفاده کنیم و چرا مستقیما از تست های بارداری آزمایشگاهی استفاده نکنیم؟ در جواب این پرسش هم باید گفت که دلایل متعددی می توانند باعث شوند که ما از یک تست تشخیص حاملگی خانگی استفاده کنیم. به این دلایل اشاره می شود:
از مطالب بالا چنین استنباط می گردد که تست بارداری خانگی یک روش نسبتا معقول برای تشخیص حاملگی است و به دلیل مزایای فراوانی که دارد می توان از این تست استفاده کرد. اما با این وجود ، دقت تشخیص بارداری در این نوع تست ، گاهی اوقات می تواند تحت تاثیر عوامل مختلف و یا برخی شرایط بارداری نظیر حاملگی پوچ یا حاملگی خارج از رحم قرار گیرد. به همین دلیل ، اکتفا کردن به نتیجه تست خانگی بارداری شاید صحیح نباشد و بهتر باشد که از یک تست بارداری آزمایشگاهی (پس از مثبت شدن نتیجه تست خانگی حاملگی) جهت اطمینان از وضعیت و سلامت بارداری بهره گرفت.
علت دیگری که می تواند نیاز به استفاده از یک تست بارداری آزمایشگاهی را سبب شود ، نظر پزشک متخصص زنان زایمان می باشد. یک پزشک متخصص زنان زایمان شاید درخواست تست بارداری آزمایشگاهی را بدهد تا از وضعیت بارداری یک خانم مطمئن شود و شاید به نتیجه تست بارداری خانگی اکتفا نکند و شاید هم اصلا قبول نداشته باشد.
با استفاده صحیح و به موقع از تست بارداری خانگی در کنار روش های تست حاملگی آزمایشگاهی می توان تا حد زیادی هم در هزینه خانواده صرفه جویی کرد و هم به اقتصاد جامعه کمک کرد و هم از عوارض احتمالی برخی تست های بارداری نظیر سونوگرافی در امان بود.
اشتراک گذاری در:
تاثیر زمان و مکان نزدیکی کردن بر جنین (۴ ماه قبل)
عید فطر چند روز است (۷ ماه قبل)
علت قاعدگی بعد از اقدام به بارداری (۱۲ ماه قبل)
روز پنجشنبه چه زمانی است (۱ سال قبل)
نزدیکی در زمان قاعدگی حرام است (۱ سال قبل)
ارتباط ناهنجاری جنین با جهت آمیزش (۱ سال قبل)
تاثیر زمان نزدیکی بر شادابی کودک (۲ سال قبل)
نزدیکی کردن با شکم پر و کاهش هوش فرزند (۲ سال قبل)
نزدیکی کردن در بعد از ظهر یا عصر (۳ سال قبل)
نزدیکی در روز برای باردار شدن (۳ سال قبل)
آیا انعقاد نطفه در روز اشکال ندارد (۳ سال قبل)
فاصله بین دو نزدیکی متوالی برای باردار شدن (۳ سال قبل)
راه و روش پیشگیری از تولد نوزاد ناهنجار (۳ سال قبل)
درمان کرونا در کودکان فقط در 48 ساعت (۳ سال قبل)
مهمترین عوامل مرتبط با نزدیکی کردن (۳ سال قبل)
تاثیر حالت زمان نزدیکی کردن بر کودک (۳ سال قبل)
فواید با وضو بودن در هنگام نزدیکی کردن (۳ سال قبل)
اهمیت برنامه ریزی برای نزدیکی کردن (۳ سال قبل)
سریعترین نشانه بارداری (۱۱۶۶۳۳۸ بازدید)
نمایش وضعیت نزدیکی برای امروز و امشب (۱۱۲۱۳۴۴ بازدید)
برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام (۹۲۱۶۲۷ بازدید)
نزدیکی برای بارداری بعد از پریود (۷۹۹۷۴۹ بازدید)
شب ها و روزهای مناسب آمیزش در اسلام (۶۴۵۱۰۹ بازدید)
آزمایش اسپرم با آب در منزل (۶۴۳۱۴۴ بازدید)
روش صحیح استفاده از واجبی و نوره (۵۱۰۸۷۷ بازدید)
چند بار نزدیکی برای باردار شدن و حاملگی لازم است (۴۸۷۳۷۷ بازدید)
چگونه به سرعت و زود باردار شویم (۴۱۵۷۵۵ بازدید)
بعد از نزدیکی برای بارداری چه کنیم (۴۰۳۴۳۰ بازدید)
مصرف عرق کاسنی در بارداری و حاملگی (۳۶۱۷۰۵ بازدید)
بهترین حالت نزدیکی برای بارداری و حاملگی (۳۵۸۹۶۳ بازدید)
عفونت بارداری و درمان طبیعی آن (۳۵۶۷۹۸ بازدید)
زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه (۳۴۴۶۶۲ بازدید)
درمان سنتی عفونت چشم نوزادان (۳۱۷۶۰۵ بازدید)
اول ، وسط و آخر ماه قمری (۳۰۴۸۶۸ بازدید)
درمان گوش درد نوزادان به روش سنتی (۳۰۱۲۲۹ بازدید)
وقت زوال خورشید چه زمان و ساعتی است (۲۷۴۱۲۴ بازدید)
به زنان باردارتان بِهْ بدهيد ؛ چرا كه اخلاق فرزندانتان را نيكو مى گرداند.
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم)
ذکر روز دوشنبه
یا قاضی الحاجات (۱۰۰ مرتبه)
دوشنبه
۱۴ / ۸ / ۱۴۰۳
۲ جمادی الاول ۱۴۴۶
ماه قمری ۳۰ روزه
۳۳ : ۵۷ : ۱۷
فصل پاییز
اوقات شرعی به وقت تهران
اذان صبح: ۰۵:۰۴
طلوع خورشید: ۰۶:۲۹
اذان ظهر: ۱۱:۴۸
اذان عصر: ۱۴:۴۴
غروب خورشید: ۱۷:۰۶
اذان مغرب: ۱۷:۲۵
وقت عشاء: ۱۸:۱۳
نیمه شب شرعی: ۲۳:۰۵